Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Peter Long στο Μαξίμου: "Καθοριστική η πολιτική σταθερότητα, επιδιώκουμε αύξηση 10% και για το 2015"

Πολιτική σταθερότητα, δυνατή και θετική τροχιά ανάπτυξης και προοπτική για αύξηση της κίνησης κατά ένα ακόμα 10%, επιπρόσθετα του ποσοστού φέτος, είναι τα σημεία-κλειδιά της «φρασεολογίας» του ισχυρού ανδρός του TUI Travel, Peter Long στη συνάντηση του...

...με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου συνοδευόταν από την υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, ο κ. Long – ο οποίος αυτήν την ώρα μιλάει στο Συνέδριο του ΣΕΤΕ-  έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Είχα σήμερα το πρωί μια εξαιρετική συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας. Πιστεύω ότι η Κυβέρνηση έχει καταφέρει πολλά στο επίπεδο της πολιτικής σταθερότητας κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Η οικονομία της χώρας βρίσκεται πλέον σε μία δυνατή και θετική τροχιά ανάπτυξης και πιστεύω ότι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον τουρισμό. Στην TUI πετύχαμε φέτος δυνατά αποτελέσματα και ο αριθμός των πελατών μας που επισκέφθηκαν φέτος την Ελλάδα αυξήθηκε κατά 10%. Διατηρούμε πολύ στενές σχέσεις συνεργασίας με την Υπουργό και βλέπουμε ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη. Ελπίζουμε πραγματικά ότι θα είμαστε σε θέση να αυξήσουμε και πάλι τον αριθμό των επισκεπτών το 2015 σε αντίστοιχο επίπεδο της τάξης του 10%, ποσοστό το οποίο πετύχαμε και φέτος”.

Αυτό προς το παρόν, να δούμε και τι παραπάνω θα πει στο Συνέδριο και επανερχόμαστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου