Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

North Events: Τώρα και Grecka Panorama στην Πολωνία, μετά τα επιτυχημένα Greenland Panorama της Σκανδιναβίας

- Συνεργασία και με τα συνέδρια Digi.Travel 

Σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και πολλά υποσχόμενες, ανερχόμενες αγορές για τον ελληνικό τουρισμό, επεκτείνει το το ιδιαίτερα επιτυχημένο μοντέλο της έκθεσης Grekland Panorama, που άλλαξαν τα εκθεσιακά δεδομένα στη Σκανδιναβία τα δύο τελευταία χρόνια, η εταιρεία North Events. Ύστερα από προσεκτική...


...διερεύνηση των συνθηκών και των προοπτικών της Πολωνικής αγοράς, η North Events οργανώνει στη Βαρσοβία, την 1η έκθεση Τουρισμού αποκλειστικά για την Ελλάδα, την Grecka Panorama.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο TORWAR Arena, στην πρωτεύουσα της χώρας, την Βαρσοβία, τις ημ/νίες 11-13 Δεκεμβρίου 2015, και αποτελεί την πρώτη και μοναδική έκθεση για την προώθηση της Ελλάδας, του τουρισμού, της γαστρονομίας και των προϊόντων της στην Πολωνία.
Το Torwar Arena είναι ο μεγαλύτερος χώρος εκθέσεων και εκδηλώσεων της πρωτεύουσας, και έχει φιλοξενήσει τις περισσότερες διεθνείς διοργανώσεις, από ευρωπαϊκά αθλητικά γεγονότα έως συναυλίες και διεθνείς εκθέσεις. Διαθέτει εύκολη πρόσβαση για το κοινό με άριστο δίκτυο συγκοινωνίας για τους επισκέπτες.
Η Ελλάδα αποτελεί από τους πρώτους προορισμούς για τους Πολωνούς, και σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των tour operators για την περίοδο 2014 οι Πολωνοί επισκέπτες στην χώρα μας έφθασαν τους 588.000. Σε μία αγορά 40 εκατομμυρίων και καθότι η σταθερή οικονομική ανάπτυξη της χώρας προδιαθέτει μία μεγάλη αύξηση τουρισμού τα επόμενα έτη, είναι σημαντική η εδραίωση και η ενδυνάμωση της ελληνικής παρουσίας. Ανταγωνιστικοί προορισμοί όπως η Τουρκία, η Αίγυπτος, η Τυνησία κα. προσδοκούν σε μία αύξηση του μεριδίου της αγοράς τους στην Πολωνία και λαμβάνουν υπόψη την κοινωνικό-οικονομική αυτή άνοδο της μεσαίας αστικής τάξης.
Η έκθεση GRECKA PANORAMA έχει την στήριξη και συμμετοχή όλων των μεγαλύτερων tour operators της Πολωνίας: GRECOS,  RAINBOW TOURS,  TUI, NECKERMANN, ITAKA και MOUZENIDIS Travel.
Η North Events έχοντας επενδύσει στρατηγικά στην αγορά της Πολωνίας, έχει έρθει σε συνεργασία με την PZOT –την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας, και αποτελεί την πρώτη ελληνική εταιρία μέλος του δικτύου της με στόχο την ενημέρωση και παρακολούθηση της αγοράς.
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Βαρσοβία, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της ΗΑΤΤΑ και του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ".
Ήδη, τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς προορισμών από πολλές περιοχές της χώρας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Grecka Panorama και έχουν σπεύσει να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους.
(Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο info@north-e.com, www.panoramagreece.com).
Τα συνέδρια Digi.Travel 
Και οι δύο εκθέσεις, της Στοκχόλμης και της Βαρσοβίας, θα εμπλουτιστούν με το συνέδριο Digi.Travel, το οποίο έχει επίσης μια δίχρονη επιτυχημένη πορεία, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των επιχειρηματιών του τουρισμού. 
Οι ομιλίες στα πλαίσια των συνεδρίων Digi.Travel θα επικεντρωθούν στον ηλεκτρονικό τουρισμό και τη διείσδυση μέσω αυτού σε νέες αγορές.  
Το συνέδριο θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου στη Βαρσοβία και στις 12 Φεβρουαρίου στη Στοκχόλμη, ενώ θα είναι δωρεάν για όλους τους Έλληνες εκθέτες.  
Επιπλέον, φέτος θα υπάρχει και στις δύο εκθέσεις εκτενές πρόγραμμα επαγγελματικών συναντήσεων Β2Β, στις οποίες θα προσκληθούν Buyers, γραφεία και Tour Operators εξερχόμενου τουρισμού, με στόχο συναντήσεις με τους εκθέτες. Το πρόγραμμα θα "τρέξει" με προκαθορισμένα ραντεβού και την υλοποίηση του έχει αναλάβει το TravelDailyNews με την πολύχρονη εμπειρία του. 

Με στόχο τη βελτιστοποίηση της παρουσίας κάθε εκθέτη στις εκθέσεις μας "Grekland Panorama" και "Grecka Panorama", αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε το επιτυχημένο και γνωστό συνέδριο Digi.Travel στη Στοκχόλμη και τη Βαρσοβία, ώστε οι εκθέτες και οι επισκέπτες να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις του ηλεκτρονικού τουρισμού. Επίσης, φέτος θα παρουσιάσουμε ένα οργανωμένο πρόγραμμα συναντήσεων εκθετών με αγοραστές, και στις δύο εκθέσεις μας, δίνοντας τη δυνατότητα στους εκθέτες μας να έρθουν σε άμεση επαφή με τους δυνητικούς τους πελάτες”, δήλωσε ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, διευθύνων σύμβουλος της διοργανώτριας εταιρείας, North Events.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου