Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Trivago: Το Μπάνσκο "τραβάει" τους Έλληνες τον χειμώνα...

Το Μπάνσκο της Βουλγαρίας βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των Ελλήνων με το αρκετά υψηλό ποσοστό του 20%, σύμφωνα με έρευνα της trivago στις αναζητήσεις Ελλήνων χρηστών. Στην αμέσως επόμενη θέση και με αρκετά χαμηλότερο...


...ποσοστό (11%) βρίσκεται η Αράχωβα, και έπονται, με ποσοστό 10%, οι Δελφοί.
Ακολουθούν με μεγάλη διαφορά οι προορισμοί, Καστοριά και Πορταριά με ποσοστό πέντε τοις εκατό έκαστος. Σύμφωνα με τις αναζητήσεις στην www.trivago.gr το διάστημα από 1η Δεκεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου το συντριπτικό ποσοστό των Ελλήνων χρηστών δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στους Ελληνικούς προορισμούς με ποσοστό 74 τοις εκατό, ενώ ένα μικρό σχετικά ποσοστό 26 τοις εκατό, επιλέγει το εξωτερικό για τις χειμερινές του αποδράσεις, κυρίως Αυστρία και Γαλλία.
Η λίστα των δημοφιλέστερων χειμερινών προορισμών είναι αποτέλεσμα των αναζητήσεων που έλαβαν χώρα στην trivago.gr από την 1η Δεκεμβρίου 2013 μέχρι την 6η Ιανουαρίου 2014 για τα ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν ή θα πραγματοποιηθούν από την 1η Δεκεμβρίου 2013 μέχρι και την 31η Μαρτίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου