Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Hotel Brain: Σύμφωνα Διαχείρισης για άλλα 12 ξενοδοχεία...

- Μεταξύ αυτών και το "θρυλικό" Kivotos στη Μύκονο

Στη σύναψη 12 νέων Συμφωνητικών Διαχείρισης σε οκτώ προορισμούς ανά την Ελλάδα, προχώρησε η HotelBrain, διευρύνοντας σημαντικά το δίκτυό της. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, τα 12 νέα ξενοδοχεία, τα οποία...




... εφεξής θα διαχειρίζεται η HotelBrain είναι τα ακόλουθα:

Kivotos Luxury Boutique Hotel, Μύκονος
Mykonos Number 5, Μύκονος
Paradeision, Μύκονος
Bordeaux Villas, Σαντορίνη
Milos Villas, Σαντορίνη
Εμπορικόν, Αθήνα
Avaton Luxury Resort & Villas, Χαλκιδική
Petradi Beach, Ρέθυμνο
Oneiropetra, Καρπενήσι
Tinos View, Τήνος
Kedros Villas, Νάξος
Varos Village, Λήμνος

Όπως επισημαίνεται στην περίπτωση των Bordeaux Villas, Avaton Luxury Boutique Hotel και Mykonos Number 5, στη Σαντορίνη, τη Χαλκιδική και τη Μύκονο αντίστοιχα, η HotelBrain έχει αναλάβει τον εμπορικό σχεδιασμό, το άνοιγμα και στη συνέχεια τη διαχείριση των μονάδων, ενώ τα ξενοδοχεία Avaton Luxury Resort & Villas, Oneiropetra και Varos Village "εγκαινιάζουν" την είσοδο της εταιρείας σε Χαλκιδική, Ευρυτανία  και Λήμνο, ανεβάζοντας έτσι σε 31 τους προορισμούς, στους οποίους δραστηριοποιείται η HotelBrain.
Βάσει των προβλέψεων της εταιρείας, ο αριθμός των  ξενοδοχείων, τα οποία θα διαχειρίζεται η HotelBrain το 2015, θα φτάσει τα 115.
Αντίστοιχα σημαντική θεωρείται για την εταιρεία η υπογραφή Συμφωνητικού Διαχείρισης με το Kivotos Luxury Boutique Hotel, το ξενοδοχείο – θρύλος που σύστησε τον όρο “Boutique Hotels” στη Μύκονο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου