Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Volotea: Η Ελλάδα, η πιο δυναμική αγορά της για το 2015

Η αγορά που θα παρουσιάσει την υψηλότερη ανάπτυξη για την Volotea, με αύξηση της τάξης 60% σε σύγκριση με το 2014 και με περίπου 140.000 αεροπορικές θέσεις το 2015 θα είναι η ελληνική, σύμφωνα με τον σχεδιασμό και τις δηλώσεις της διοίκησης της εταιρείας. Συνολικά, το 2015...


...η Volotea θα προσφέρει συνδέσεις προς 12 ελληνικούς προορισμούς: Ανάμεσά τους, νέες συνδέσεις της εταιρείας από την Ιταλία προς τα ελληνικά νησιά, καθώς και πτήσεις που θα συνδέουν την Αθήνα με πόλεις της Ιταλίας (Βενετία, Παλέρμο, Μπάρι και Πίζα/Τοσκάνη) και με τη Σαντορίνη.
Παράλληλα, με στόχο η εξυπηρέτηση της εταιρείας να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη για το ελληνικό κοινό - τον Απρίλιο, όταν και αναμένεται η κορύφωση της επιβατικής ζήτησης - η Volotea θα ξεκινήσει τη λειτουργία προσωποποιημένης  υπηρεσίας εξυπηρέτησης επιβατών στα Ελληνικά.
Στο μεταξύ, η ιστοσελίδα της είναι πλέον διαθέσιμη και στα ελληνικά.
Οι Έλληνες επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις βασικές online υπηρεσίες της Volotea, όπως και σε άλλες – πιο εξειδικευμένες  - υπηρεσίες, όπως το πρόγραμμα  «Flex»,  μέσω του οποίου μπορούν να γίνονται αλλαγές χωρίς περιορισμούς στις πτήσεις που επιλέγει ο επιβάτης, ή ακόμα, το νέο πρόγραμμα «Combo» της Volotea, για εκείνους που επιθυμούν τις καλύτερες δυνατές έξτρα παροχές στην χαμηλότερη τιμή.
Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έχοντας εξυπηρετήσει  119 προορισμούς το 2014, η Volotea έχει θέσει ως στόχο για το 2015, τη διεύρυνση του δικτύου της σε συνολικά 153 προορισμούς. Η συγκεκριμένη ανάπτυξη θα στηριχθεί στην προσθήκη τεσσάρων επιπλέον αεροσκαφών, αυξάνοντας δηλαδή τον αριθμό των αεροσκαφών της από 15 Boeing 717 σήμερα, σε 19 αεροσκάφη το καλοκαίρι 2015.
Την επόμενη χρονιά, ο αριθμός των πτήσεων θα αυξηθεί κατά 35%, με εκτιμώμενη πρόβλεψη επιβατικής κίνησης τα 2,5 εκατομμύρια, από 6 βάσεις, τη Βενετία και το Παλέρμο στην Ιταλία, τη Νάντη, το Μπορντό και τις πρόσφατα ανακοινωθείσες βάσεις στο Στρασβούργο στη Γαλλία και την Αστούριας στην Ισπανία, η οποία αποτελεί και την πρώτη ισπανική βάση της Volotea.

Κατά το 2014, τρίτη χρονιά λειτουργίας της εταιρείας, η Volotea μετέφερε 27% περισσότερους επιβάτες σε σχέση με το 2013, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 1.746.000 επιβάτες. Σε σύγκριση με το 2012, η Volotea διαχειρίζεται κίνηση τρεις φορές υψηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου