Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Το Marpessa Smart Luxury Hotel στο δίκτυο Historic Hotels of Europe

Είναι μία από τις αγαπημένες μας αλυσίδες και χαιρόμαστε που εμπλουτίζεται με εξαιρετικά ελληνικά ξενοδοχεία. To Marpessa Smart Luxury Hotel στο Αγρίνιο συγκαταλλέγεται πλέον ανάμεσα στα καλύτερα ιστορικά ξενοδοχεία της Ευρώπης καθώς εντάχθηκε...


...ώς μέλος στο δίκτυο Historic Hotels of Europe.
Με την ένταξη του ξενοδοχείου Marpessa Smart Luxury Hotel στο δίκτυο των ιστορικών ξενοδοχείων της Ευρώπης Historic Hotels of Europe και των Ελληνικών ιστορικών ξενοδοχείων Yades Greek Historic Hotels αναγνωρίζεται η φιλοσοφία λειτουργίας του ξενοδοχείου για τη διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης του Αγρινίου μέσα από την αναβίωση του ιστορικού κτιρίου που στεγάζεται το ξενοδοχείο.
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποδεχόμαστε το Marpessa Smart Luxury Hotel στην οικογένεια των ιστορικών ξενοδοχείων. Το Marpessa λειτουργεί σε ένα εξόχως ανακαινισμένο κτίριο του 1920 όπου διασώζονται τα ιστορικά χαρακτηριστικά του κτιρίου φέρνοντας μνήμες από την εμπορική και πολιτιστική κληρονομιά της πόλης. Ως ξενοδοχείο, το Marpessa έχει ήδη κερδίσει το πρώτο του στοίχημα και αποτελεί σημείο αναφοράς στην πόλη. Στόχος μας είναι να προσελκύσουμε νέους έλληνες και ξένους επισκέπτες στο Marpessa για να προβάλλουμε την πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας που έχει μοναδικό αρχαιολογικό, θρησκευτικό και φυσικό πλούτο.» αναφέρει η Βαρβάρα Αυδή, Πρόεδρος του δικτύου Historic Hotels of Europe και ιδρυτής των Ελληνικών Ιστορικών Ξενοδοχείων Υάδες Greek Historic Hotels.
«Αποτελεί τιμή για εμάς η ένταξη του Marpessa στο δίκτυο Historic Hotels of Europe. To Marpessa Smart Luxury Hotel φιλοδοξεί να είναι το όχημα αποκάλυψης του φυσικού και ιστορικού πλούτου της περιοχής καθώς και των ποικίλλων δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα στην ευρύτερη περιοχή» δηλώνει η  Μαριάννα Ζωίδη Πιστιόλα, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου.
Για την ένταξη ενός ξενοδοχείου στο δίκτυο των Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης Historic Hotels of Europe απαιτείται η λειτουργία του ξενοδοχείου σε ένα κτίριο ιστορικής σημασίας με ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά,  με φιλοσοφία λειτουργίας την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου, και την πιστοποίηση από το δίκτυο Historic Hotels of Europe της πολύ ποιοτικής παροχής υπηρεσιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου