Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Σαντορίνη: Το πρόγραμμα προβολής που δημιουργήθηκε λόγω... black out

Το νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής που παρουσίασε η Σαντορίνη, είναι ένα έξοχο παράδειγμα του πως μία τοπική Δημοτική αρχή, αξιοποίησε ένα σοβαρό «ατύχημα» - το μπλακ άουτ του 2013 - υπέρ του προορισμού και εξασφάλισε...


...υλικό και σχέδιο χωρίς κανένα κόστος για την τοπική αγορά και κοινωνία.
Το υλικό περιλαμβάνει νέο λογότυπο και μήνυμα – Santorini, the one - και πέντε βίντεο, ένα γενικό και τέσσερα θεματικά, καθώς και ένα microsite που δημιουργήθηκε για τη νέα καμπάνια και στο οποίο φιλοξενούνται.
Όλα δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο των αντισταθμισμάτων που προσέφερε η ΔΕΗ στη Σαντορίνη, για τη ζημιά που υπέστη το νησί λόγω της εκτεταμένης διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος τον Αύγουστο του 2013.
Η εκπόνηση του όλου σχεδίου έγινε από την Ogilvy, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και ύστερα από διαδοχικές συναντήσεις και ενημερώσεις και η παραγωγή των spots από την Fos Productions. Τα γυρίσματα έγιναν σε δύο φάσεις. Τον Ιούλιο κινηματογραφήθηκαν οι αμπελώνες, οι καλλιέργειες ντομάτας και κάποια γενικά πλάνα ενώ τον Σεπτέμβριο έγινε γύρισμα δώδεκα ημερών, ταυτόχρονα από τρία συνεργεία συνολοκού δυναμικού 20 ατόμων. Οι εναέριες λήψεις έγιναν από τηλεχειριζόμενα ελικόπτερα. 

Το πρόγραμμα προβολής θα υποστηριχθεί και από μία άλλη καμπάνια που θα γίνει το επόμενο διάστημα κυρίως σε ηλεκτρονικά μέσα και social media.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας δε, έχει ξεκινήσει και η διαδικασία δημιουργίς ενός τοπικού φορέα προώθησης και προβολής της Σαντορίνης με τη συμμετοχή των φορέων και των επαγγελματικών ενώσεων του νησιού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου