Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Της Ημέρας: Tutti (τα) frutti...

Αγαπητό μου lobby,

Δηλαδή, τώρα, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που υπάρχουν και στριφογυρνάνε τις τελευταίες μέρες και αν θέλει να το δει κανείς από μία πλευρά πολιτικών ισορροπιών, το νέο δ.σ. του ΕΟΤ θα έχει...


...πολύ «τσαχπίνικη» σύνθεση.
Καταγράφω, με βάση τελευταία δημοσιοποιημένη κομματική τοποθέτηση ή σφαίρα επιρροής:
Γενικό Γραμματέα Νεοδημοκράτη (εντάξει δεν είναι του δ.σ., αλλά με βοηθάει στον συλλογισμό), Πρόεδρο ΔΗΜΑΡ (και με... μπόλικη προϊστορία στον ΕΟΤ και όχι μόνον), δύο μέλη επιρροής ΣΥΡΙΖΑ, δύο μέλη επιρροής ΑΝΕΛ (για το ένα δεν είμαι και πολύ βέβαιος, γιατί Νεοδημοκράτιζε μέχρι πρόσφατα και αυτό) και τους υπόλοιπους που θα προέρχονται από την αγορά και τον επιχειρηματικό κόσμο, δεν τους «χρωματίζω».
«Ουάου!», όπως ήταν της ρητορικής μόδας, πριν ασχοληθούμε με τον μέσο του Γιάνη. Μπράβο πολυσυλλεκτικότητα ο ΕΟΤάκος μας. Να δω βέβαια, αν ορισμένοι από αυτούς που θα αναλάβουν θέση τώρα στο δ.σ. και που μέχρι πριν λίγο καιρό κατακεραύνωναν τις παρεμβάσεις για τις αρμοδιότητές του και τη μεταφορά τους στο Υπουργείο, θα συνεχίσουν τον... αγώνα ή θα αρκεστούν στη θέση. 
Μου φαίνεται ότι θα πρέπει να αρχίσω ξανά να ασχολούμαι πολύ προσεκτικά με τον Οργανισμό. Υπάρχουν αποχρώσεις ενδείξεις ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον η κατάσταση. Άσε που ήδη αναμοχλεύονται και αφυπνίζονται παλαιά πάθη, μίση και άλλα... "ευαγγέλια". 
Με αγάπη (πολυχρωματική)

angel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου