Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Έλληνες travel bloggers στη Χερσόνησο Κρήτης

Μία ομάδα Ελλήνων travel bloggers υποδέχεται και φιλοξενεί αυτές τις μέρες ο Δήμος Χερσονήσου. Οι bloggers θα βρεθούν στην περιοχή, προκειμένου να προβάλλουν καθένας με το δικό του τρόπο, τις ομορφιές, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου. To πρόγραμμά τους…


…περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες, όπως ιππασία και παρακολούθηση τουρνουά τένις (6th Helleniczeus ITF Pro Circuit 2015), επίσκεψη σε διάφορα σημεία ενδιαφέροντος (σπήλαιο Αγίας Φωτεινής - Αβδού, πλάτανος στο Κράσι, το φράγμα Αποσελέμη και το χωριό Σφενδύλι), καθώς και μαθήματα μαγειρικής παραδοσιακής κρητικής κουζίνας. Θα επισκεφθούν επίσης το Ενυδρείο Κρήτης (CretaAquarium), αλλά θα παραβρεθούν και στους λαϊκούς αγώνες δρόμου, την Κυριακή 29 Μαρτίου (πρώτοι αγώνες δρόμου για παιδιά με αυτισμό / πρώτοι παραθαλάσσιοι αγώνες δρόμου Δήμου Χερσονήσου).
«Οι Greek Travel Bloggers θα είναι εδώ για να αναδείξουν τις ομορφιές της περιοχής μας και είναι μεγάλη μας χαρά να τους φιλοξενήσουμε, με το δικό μας, κρητικό τρόπο. Σκοπός αυτής της δράσης είναι η προβολή του τόπου μας μέσα από τα μάτια ανθρώπων που έχουν ταξιδέψει πολύ και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που το μεγάλο ταξίδι τους ανά την Ελλάδα έχει ως αφετηρία το Δήμο Χερσονήσου» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Απασχόλησης, Ευθύμης Μουντράκης.
Στο ταξίδι στη Χερσόνησο συμμετέχουν οι: Μαρία Καλύμνου (www.maryhop.com), Χρήστος Λουκάς (www.blogtravels.gr), Μαρία Kόφου (http://travelstoriesfromyworld.com), Κώστας Φυλακτός(www.runvel.gr) και Μαρία Πετροπούλου (www.mylandingrunway.com).

Είναι η πρώτη φορά που Δήμος συντονίζει μια τέτοια δράση φιλοξενίας blogger-ταξιδευτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου