Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

28η Philoxenia: Προσπάθεια επανατοποθέτησης του ιστορικού θεσμού


Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η 28η Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη, σε μία από τις πιο δύσκολες και περιπετειώδεις περιόδους της χώρας, της ελληνικής οικονομίας και της τουριστικής αγοράς. Η προσπάθεια τόνωσης του σε έντονα φθίνουσα πορεία του μεγάλου αυτού εκθεσιακού θεσμού...

...υπήρξε επίπονη και εκτεταμένη, με έμφαση στην προσέλκυση όσο το δυντόν περισσότερων ξένων εκθετών, συμμετοχών και ίσως με το πιο φιλόδοξο πρόγραμμα hosted buyers που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.
Το μεγαλύτερο βάρος που δίνεται φέτος στον επαγγελματικό χαρακτήρα της έκθεσης εκλαμβάνεται και ως “στοίχημα” για την εδραίωση μίας νέας “βάσης” επί της οποίας θα κτιστεί ένα νέο μέλλον για την Έκθεση.
Η προσέλκυση ελλήνων εκθετών, παρέμεινε μία προβληματική διαδικασία με πολλούς φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αρκετές επιχειρήσεις να μην συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση.
Τα εγκαίνια θα γίνουν από την υπουργό Τουρισμού Ο. Κεφαλογιάννη, η οποία θα πλαισιωθεί από σύσσωμη την πολιτική ηγεσία, ενώ και ο γ.γ. του ΕΟΤ Ν. Καραχάλιος επιστρέφει σήμερα από τη Γερμανία και θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.
Εκεί θα είμαστε, ως συνήθως, σε σχεδόν πλήρη σύνθεση, επομένως θα μεταφέρουμε κλίμα και νεότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου