Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Panos Emporio: Η κολεξιόν του 2014 θα φωτογραφηθεί σε Χανιά και Ρέθυμνο!


Το έχουμε ξαναπεί: τα γρήγορα αντανακλαστικά των τοπικών φορέων είναι αυτά που κάνουν πλέον τη διαφορά, τόσο στο εσωτερικό “μέτωπο” όσο και στο ανταγωνιστικό διεθνές προσκήνιο. Για πρώτη φορά και με γρήγορες κινήσεις η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων και η Ένωση Ξενοδόχων Ρεθύμνου, ικανοποίησαν όλα τα κριτήρια και απαιτήσεις του διάσημου μόδιστρου Panos Papadopoulos...

...γνωστού και ως «Βασιλιά των Μαγιό» στην Σκανδιναβία, έτσι ώστε η καλοκαιρινή κολεξιόν του για το 2014 να φωτογραφηθεί εξ ολοκλήρου στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στα Χανιά και στο Ρέθυμνο τους θερινούς μήνες του 2013.
Ο «Βασιλιάς των Μαγιό» στην Σκανδιναβία, Panos Papadopoulos, ίδρυσε τον οίκο μόδας PANOS EMPORIO στην Σουηδία το 1986 και έκτοτε κατέκτησε τον κόσμο απολαμβάνοντας διεθνή αναγνωρισιμότητα ως premium high quality brand με διανομή σε 30 χώρες και 2.000 καταστήματα λιανικής παγκοσμίως.
Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται φωτογράφηση στην Κρήτη με ιδιαίτερη προβολή για τα Χανιά και το Ρέθυμνο - ενώ εξαιρετικά σημαντική και εκτενής θα είναι η προβολή και η διαφήμιση των δύο προορισμών με συνδυαστικές κινήσεις promo και fashion shows σε ολόκληρη την Σκανδιναβία
Μάλιστα, υπό συζήτηση είναι το ενδεχόμενο ο Panos Emporio να ονοματίσει δύο από τις καλοκαιρινές δημιουργίες του με τους προορισμούς «Chania» και «Rethymno», όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει στα μαγιό του. 
Η άμεση ανταπόκριση και κινητοποίηση των προέδρων των δύο Ενώσεων, Μ. Γιαννούλη και Μ. Τσακαλάκη, υπήρξε καθοριστική στην εξασφάλιση αυτής της μεγάλης επιτυχίας. 
Συντονιστής όλης της παραπάνω προσπάθειας είναι η εταιρεία North Events

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου