Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΞΕΕ: Με ελληνικό πρωϊνό στη Philoxenia


- Πενήντα ξενοδοχεία έχουν, ήδη, ενταχθεί στο πρόγραμμα

Ελληνικό πρωϊνό θα «σερβίρει» στη φετινή Philoxenia το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο, το σχετικό πρόγραμμα του οποίου απαριθμεί, ήδη, 50 ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα. Οι εντάξεις ξενοδοχειακών μονάδων στο πρόγραμμα...

...ξεκίνησαν πριν από μόλις δύο μήνες και το ενδιαφέρον που καταγράφεται είναι πολύ μεγάλο.
Το ΞΕΕ αναμένει σημαντική αύξηση της ανταπόκρισης των μελών του από όλη την Ελλάδα, για ένταξη στο «Ελληνικό Πρωινό» το αμέσως επόμενο διάστημα, ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα που αποσκοπεί στον εμπλουτισμό του πρωινού που προσφέρουν τα ξενοδοχεία, με προϊόντα του κάθε τόπου και προορισμού, έτσι ώστε η πρωινή γευστική εμπειρία του κάθε ξένου και εγχώριου επισκέπτη να έχει σχέση με την Ελλάδα και ειδικότερα με τη συγκεκριμένη περιοχή που επισκέπτεται. 
Συγχρόνως επιτυγχάνεται η διασύνδεση του τουριστικού τομέα με τον πρωτογενή ώστε η ωφέλεια από τη δραστηριότητα να διαχέεται σε όλη την κοινωνία και φυσικά, η ανάδειξη του άφθονου γαστρονομικού πλούτου όλων των περιοχών της χώρας και η αύξηση της ικανοποίησης των ξενοδοχειακών πελατών μέσω της δημιουργίας μοναδικών γευστικών εμπειριών.
Το πρόγραμμα υποστηρίζεται και υλοποιείται με αποκλειστική χρηματοδότηση του Ξ.Ε.Ε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου