Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ώρα μηδέν για κοινωνία και αγορά, κάθε μέρα μετράει, πλέον


Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Κοινωνία και αγορά έχουν από καιρού ξεπεράσει κάθε όριο αντοχής και ανοχής. Οι δυσκολίες για την πλειονότητα επιχειρήσεων και εργαζομένων φαντάζουν ανυπέρβλητες και συντριπτικές. Δεν υπάρχει κανένα αύριο...

...πλην αυτού των “λουκέτων”, των απολύσεων ή της παράδοσης με δυσμενείς όρους σε τράπεζες, “ξένα” επενδυτικά όρνεα και ποικίλα funds, distress ή μη, αν δεν ξεκινήσουν αμέσως δράσεις και κινήσεις αναβίωσης, ανάκαμψης και ανάπτυξης.
Αρχής γενομένης από τις πάσης φύσεως οφειλές του Δημοσίου - είναι ενθαρυντικό ότι στον προυπολογισμό που ψηφίστηκε προβλέπονται 3,5 δισ. για αποπληρωμή οφειλών - την ενεργοποίηση ή ολοκλήρωση των Αναπτυξιακών Νόμων, την ταχύτατη προώθηση των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ κοκ.
Από χθες το βράδυ, ακούγεται ότι ο πρωθυπουρός Α. Σαμαράς θα επισκεφθεί σήμερα το υπουργείο Ανάπτυξης, ακριβώς για να δώσει το “μήνυμα” των προτεραιοτήτων του. 
Ωστόσο, ακόμα να ξεκαθαρίσουν τα πότε και τα πως της πολυσυζητημένης νέας δόσης.
Για να δούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου