Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΟΛΗ: Βράβευση για το project του home porting


Μεγάλη διάκριση και αναγνώριση για τον Οργανισμό Λιμένα Ηρακλείου και προσωπικά για τον πρόεδρό του Γιάννη Μπρα, η βράβευση του ΟΛΗ στο 26 παγκόσμιο συνέδριο Project Management του IPMA (International Project Management Association)  το οποίο εκπροσωπεί περίπου 50 Εθνικούς Οργανισμούς και που...

...πραγματοποιήθηκε από τις 29 εως 31 Οκτωβρίου στο Creta Maris Convention Center στην Χερσόνησο της Κρήτης. 
Στο συνέδριο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων συμμετείχαν περίπου 600 σύνεδροι. 
Στο Εθνικό Βραβείο Αριστείας Εργων, το project του ΟΛΗ, "Σχεδιασμός, ανάπτυξη και λειτουργία Home Porting στο λιμάνι και αεροδρόμιο Ηρακλειου", κέρδισε το δεύτερο βραβείο κλέβοντας τις εντυπώσεις για τις θετικές επιδράσεις που είχε και έχει στην τοπική κοινωνία και σε ολόκληρη την Κρήτη.
Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο κ. Μπρας επισήμανε ότι η διεθνής αναγνώριση των προσπαθειών του ΟΛΗ μέσα από ενα παγκόσμιο θεσμό αποτελεί τιμή για το λιμάνι το Ηρακλείου και για τον ίδιο και δίνει τη δύναμη να συνεχιστεί αυτή η μεγάλη προσπάθεια. Τόνισε δε ότι είναι και η “καλύτερη απάντηση σε αυτούς που συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν ότι η πραγματική ανάπτυξη έρχεται με αργά αλλά σταθερά βήματα”.
Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο Αναπληρωτής Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΗ, Μ. Πετράκης, το μελος του ΔΣ της ΟΛΗ Α. Πετρής, ο Διευθυντής Λιμενικών Υπηρεσιών Β. Τσαμπουράκης και ο Διευθυντής Τεχνικών Εργων και Περιβάλλοντος Στ. Λυριντζάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου