Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Αφίξεις-Αεροδρόμια: Περιορισμός απωλειών και προορισμοί "δύο ταχυτήτων"


- "Ελεύθερη πτώση" τον Οκτώβριο, πλην Χανίων, Κεφαλονιάς και Μυκόνου...

Στο επίπεδο των 11 εκατομμυρίων "κρατήθηκαν" οι αφίξεις στα μεγάλα αεροδρόμια της χώρας στο δεκάμηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου, με το ποσοστό της μείωσης να περιορίζεται στο 3,4% και χωρίς τα μεγέθη της Αθήνας, στο 0,7%. Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία που συγκεντρώνει και...

...επεξεργάζεται ο ΣΕΤΕ, η εικόνα που αποτυπώνεται για τα αεροδρόμια είναι έντονα μικτή, με σημαντικές διαφορές μεταξύ των προορισμών. Στην μία πλευρά, σημαντικές αυξήσεις στις αεροπορικές αφίξεις εμφανίζουν η Κεφαλονιά, τα Χανιά, η Μύκονος και η Κέρκυρα με 13,1%, 8,8%, 6,8% και 6,4% αντίστοιχα αλλά και η Θεσσαλονίκη με 6,4% αλλά και με τον “αστερίσκο” ότι οι αφίξεις στο “Μακεδονία” δεν διαχωρίζονται σε ημεδαπών και αλλοδαπών.
Στον αντίποδα, η Αθήνα, η Ρόδος, η Κως και η Ζάκυνθος εμφανίζουν μείωση 12,1%, 7,3%, 5,7% και 5,4% αντίστοιχα.
Ομοίως, μεγάλη μείωση κατεγράφη στη Σάμο με 8,5%, το Ηράκλειο κινήθηκε αρνητικά με μείωση 2,5%, ενώ μεγάλη μείωση εμφάνισε και η Καβάλα με 14,7%.
Το δεκάμηνο Ιανουαρίου - Οκτωβρίου, συνθέτει ουσιαστικά και την εικόνα της φετινής περιόδου.
Ο Οκτώβριος, μεμονωμένα, εμφάνισε μεγάλη μείωσης στις αεροπορικές αφίξεις, η οποία έφθασε σχεδόν το 14%! “Διασώθηκαν”, τα Χανιά, με αύξηση 8,2%, η Κεφαλονιά με 4,7% αλλά και η Μύκονος με ποσοστιαία αύξηση... 154,8%!
Αναλυτικά τα στοιχεία, εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου