Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Δ. Μακεδονία: "Ανοιγμα" στην αγορά της Βουλγαρίας


Tετραήμερο ταξίδι περιήγησης-γνωριμίας σε Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα για τουριστικούς πράκτορες της Βουλγαρίας, οργανωσε ο Ε.Ο.Τ. Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Γραφείο Βουλγαρίας, τις τελευταίες μέρες του Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο της περιήγησης τους, οι τουριστικοί πράκτορες επισκέφτηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αιανής, τα Βυζαντινά Κάστρα του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, οινοποιεία στο Βελβεντό όπου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την απόσταξη του τσίπουρου σε παραδοσιακό "καζάνι" και διανυκτέρευσαν στην Πτολεμαϊδα.
Και που δεν τους πήγαν: Νυμφαίο, λίμνες Ζάζαρη-Χειμαδίτιδα- Βεγορίτιδα, Φλώρινα, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου, Πρέσπες, Καστοριά, . 
Γρεβενά, στον ορεινό όγκο της Πίνδου με το χιονοδρομικό της Βασιλίτσας και το Μουσείο των Μανιταριών, Σιάτιστα, Κοζάνη.
Δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την εγκάρδια υποδοχή και τη θερμή φιλοξενία και αναχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την περιοχή μας  για την πατρίδα τους. 
Με την εσωτερική αγορά να βρίσκεται σε κατάσταση κατάρρευσης, οι χειμερινοί προορισμοί της Δυτικής Μακεδονίας, στρέφονται και στις γειτονικές αγορές των Βαλκανίων προκειμένου να ενισχύσουν τη θέση τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου