Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Γκολφ: Η "τρύπα του αετού", προκαλεί τους golfers με... τζακ-ποτ!


Τζακ-ποτ στο γκολφ; Και όμως και μάλιστα, με “παίκτες” από όλον τον κόσμο να το προσπαθούν! Αρκεί να γίνουν πρώτα μέλη της Λέσχης Sky Oasis Golf Resort στο Kumming της Κίνας, όπου με έμπνευση της Αμερικανίδας σχεδιάστριας γηπέδων γκολφ Cindy Dye...

...έχει διαμορφωθεί μία πολύ δύσκολη τρύπα, η 37η στο συγκεκριμένο γήπεδο που είναι 36 οπών -και εμείς ακόμα στην Ελλάδα πανηγυρίζουμε αν και όταν ολοκληρώνεται ένα γήπεδο 18 οπών...-, η Eagle Hole, με τη γεωμορφή ενός αετού.
Κάθε επίδοξος “κατακτητής”, μπορεί να πληρώσει 30 δολάρια για να κάνει δύο βολές προς το “μάτι” του αετού και αν τα καταφέρει κερδίζει το έπαθλο, το οποίο μέχρι σήμερα έχει φθάσει στα περίπου 30.000 δολάρια.
Όσο αποτυγχάνουν, το τζακ-ποτ μεγαλώνει.
Το Sky Oasis, ξεκίνησε διεθνή εκστρατεία PR για τη διάδοση του επάθλου και φυσικά, επειδή τέτοια νέα κυκλοφορούν σαν αστραπή μεταξύ των απανταχού golfers, ήδη, γίνεται μεγάλη συζήτηση.
Και το θέμα βεβαίως, δεν είναι τόσο το χρηματικό μέρος του επάθλου, όσο η “δόξα” του ποιος θα τα καταφέρει. 
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτο στη διεθνή κοινότητα του γκολφ. Το 2009, το Legend Golf & Safari Resort, στη Ν. Αφρική, ξεκίνησε παρόμοιο project με αποτέλεσμα να γίνει γνωστό διεθνώς.
Η περιοχή του Kunming (www.golf-kunming.com), πάντως, διαφημίζεται έντονα ως ανερχόμενος προορισμός γκολφ και μέχρι στιγμής, διαθέτει τέσσερα κορυφαία γήπεδα.
Ο λόγος σε... Αχιλλέα και Ευτύχη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου