Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΕΟΤ: Το πλάνο του '36 είναι από επίσημο βίντεο της... Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων του Λονδίνου

Πριν από λίγο ήρθε και άλλη απάντηση-διευκρίνιση, σε δεύτερο χρόνο είναι η αλήθεια, για το επίμαχο πλάνο από την Ολυμπιάδα του '36, που έχει ενδιαφέρον. Επισημαίνει ότι όλο το υλικό που χρησιμοποιήθηκε και αφορά την αφή της ολυμπιακής φλόγας, προέρχεται από...

 
...το επίσημο βίντεο της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012 - για την ιστορία της λαμπαδηδρομίας, όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από τον ακόλουθο σύνδεσμο (από 0:58 και μετά).
O EOT σημειώνει ότι το επίμαχο πλάνο χρησιμοποιήθηκε αυτούσιο καθώς και ότι πλάνα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1936 βρίσκονται και στην επίσημη ιστοσελίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.
Μετά εκφράζεται η απορία για την επιλεκτική ευαισθησία της Guardian...
Δύο τινά από εμάς. Πρώτον, επαναλαμβάνουμε ότι το βίντεο δεν είναι "διαφημιστική εκστρατεία" όπως αναφέρεται παντού στα ελληνικά media, είναι ένα επετειακό βίντεο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σκοπούς προβολής.
Δεύτερον, καλό το "εύρημα" με έμμεσο αποδέκτη την εφημερίδα (αν και καθυστερημένο) αλλά ελπίζουμε να μην ανοίξει κανένα θέμα πνευματικών δικαιωμάτων τώρα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου