Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Μας άρεσε: Οργανωμένα ταξίδια στη... Βόρειο Κορέα

Να αρχίσουμε να αλλάζουμε και λίγο “κλίμα”, Παρασκευή είναι. Στη φετινή WTM είδαμε και ακούσαμε πάρα πολλά, μάθαμε ακόμα περισσότερα. Τα αμιγώς ελληνικού ενδιαφέροντος, θα τα αναπτύσσουμε εν καιρώ, αλλά σε διεθνές επίπεδο, ένα μας «κέρδισε». Η παρουσία του...


...πρώτου εκθέτη στην ιστορία της World Travel Market, που προωθεί πακέτα ταξιδιών στη Βόρειο Κορέα!
Ναι, ναι, στη Βόρειο Κορέα του ανεκδιήγητου Κιμ Γιονγκ Ουν!
Ξέρουμε και ζούμε με τη φιλοσοφία ότι δεν υπάρχει γωνιά του πλανήτη που να μην έχει ενδιαφέρον για κάποιον ταξιδιώτη.
Εν προκειμένω, μιλάμε για έναν ολόκληρο προορισμό που προφανώς... αποθαρρύνει ή φοβίζει την πλειονότητα των ταξιδιωτών – για λόγους τουρισμού, τουλάχιστον – αλλά να που όχι απλώς υπάρχει κάποιος να προσφέρεται να καλύψει την όποια ζήτηση, αλλά συγκεντρώνει και μεγάλο ενδιαφέρον.

Πρόκειται για μία επιχείρηση ονόματι Experience North Korea με έδρα τη Σαγκάη, που προσφέρει οργανωμένα (εννοείται) πακέτα διακοπών και τουρισμού στη χώρα και μάλιστα και πολλά θεματικά, π.χ. hiking, golf, cycling, touring κ.λπ, μέχρι και tour “street night life” στην Πιονγκιάνγκ, είδαμε!
Οι τιμές ανά άτομο ξεκινούν από περίπου 1750 ευρώ, πτήσεις αυστηρά από Πεκίνο και φυσικά ένα “πακετάκι” διαφόρων περιορισμών.
Τα slogan του γραφείου, είναι «I belong to the adventurous minority» καθώς και το “travelling to North Korea is not only possible, but easy and safe”.
Πολύ μας άρεσε το concept, πάντως...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου