Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Διαβάσαμε: Για το μεγάλο βήμα της Σαντορίνης να καταστεί "12μηνος" προορισμός

Για μεγάλη μερίδα του τουριστικού μας κόσμου, η ουσιαστική επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου – πόσω μάλλον η 12μηνη λειτουργία ενός προορισμού – παραμένει δεκαετίες τώρα ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα και ανεκπλήρωτο όραμα. Κάποιες οργανωμένες προσπάθειες που είχαν γίνει...




...κατά καιρούς, δεν απέδωσαν τα προσδοκώμενα και εγκαταλείφθηκαν ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις, το κράτος παρέμενε «θεατής» και η μόνη σταθερά από πλευράς του, είναι η διαχρονική επανάλειψη της φράσης «επιμήκυνση της περιόδου», στις ομιλίες και στις εξαγγελίες του πολιτικού συστήματος.
Η Σαντορίνη, το τολμάει! Δήμος και φορείς προχωρούν στο μεγάλο βήμα, «κηρύσσοντας» τη Σαντορίνη τουριστικό προορισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, μία κίνηση με μεγάλη επιχειρηματκή όσο και συμβολική σημασία.
Η συντονισμένη και συνεργατική αυτή προσπάθεια της Σαντορίνης θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνεται στις 25 Ιουνίου.
Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες δίνει το πολύ κατατοπιστικό ρεπορτάζ της Χ. Πουτέτση στο Βήμα”, εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου