Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Thomson: Αποσύρει το νέο Sensatori στη Ρόδο από το πρόγραμμα του 2016!

- Αμφίβολη η έγκαιρη έναρξη λειτουργίας του, λόγω καθυστερήσεων...

Δεύτερο πλήγμα για τον τουρισμό της Ρόδου, μετά τον αναβρασμό που επικρατεί λόγω της απόφαση του Δήμου να διεκδικήσει οφειλές από ξενοδοχειακές και εμπορικές επιχειρήσεις, δεσμεύοντας τα ΑΦΜ και τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Ο Thomson, του ομίλου TUI, ανακοίνωσε ότι αποσύρει...


...από το πρόγραμμά του για το 2016, το υπό κατασκευή νέο ξενοδοχείο Sensatori, δυναμικότητας 330 δωματίων, στην περιοχή Γεννάδι, λόγω σημαντικών καθυστερήσεων στη διαδικασία εξασφάλισης των απαιτούμενων αδειοδοτήσεων για τα σχέδια της επένδυσης που επηρρεάζουν τον προγραμματισμό για την ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του.
Με σχετική ανακοίνωση, που ήδη έχει αναπαραχθεί σε πολλά σημαντικά τουριστικά sites και έντυπα, ο tour operator εκφράζει τη λύπη του για αυτήν την εξέλιξη και ενημερώνει ότι θα έρθει σε απευθείας επαφή με τους πελάτες που έσπευσαν να κάνουν κρατήσεις για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, προσφέροντάς τους επιστροφή των χρημάτων τους ή επιλογή άλλου προορισμού και ξενοδοχείου.
Το ψάχνουμε λίγο παραπάνω το θέμα για να δούμε που ακριβώς οφείλονται τα προβλήματα στην υλοποίηση της επένδυσης που υλοποιείται σε συνεργασία με την οικογένεια Νικολαϊδη και θα επανέλθουμε. Αν είναι δηλαδή ευθύνη των επενδυτών ή των αρμόδιων δημόσιων υπηρεσιών.

Πάντως, είναι μία δυσάρεστη εξέλιξη αυτή, που λαμβάνει και άλλες διαστάσεις λόγω του όλου κλίματος που υπάρχει για τη χώρα μας και φυσικά στέλνει ένα ακόμα αρνητικό μήνυμα για το επενδυτικό περιβάλλον στην Ελλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου