Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Υπουργείο Τουρισμού: Κανένα πρόβλημα για τους ξένους επισκέπτες στην Ελλάδα...

Ενδείξεις «ζωής» από το υπουργείο Τουρισμού. Με ανακοίνωσή του περνάει το μήνυμα ότι οι ξένοι επισκέπτες στη χώρα δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, επισημαίνει το πολύ σημαντικό στοιχείο για τις κάρτες ξένων τραπεζών και διαβεβαιώνει...


...ότι «υπάρχει επάρκεια και καυσίμων και όλων των άλλων προιόντων και υπηρεσιών».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού ενημερώνει όσους επισκέπτονται ή πρόκειται να επισκεφθούν την Ελλάδα, ότι τα μέτρα  περιορισμού στην κίνηση κεφαλαίων που επέβαλλε η Ελληνική Κυβέρνηση, δεν αφορούν όσους επιθυμούν να κάνουν συναλλαγές ή αναλήψεις μέσω ΑΤΜ κάνοντας χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.
Επισημαίνεται παράλληλα ότι υφίσταται απόλυτη επάρκεια τόσο καυσίμων όσο και όλων των προϊόντων και υπηρεσιών, που εξασφαλίζουν την εύρυθμη ζωή των επισκεπτών της τόσο στα αστικά κέντρα όσο και στην περιφέρεια και στα νησιά.
Η Ελλάδα συνεχίζει να εγγυάται την υψηλού επιπέδου ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους επισκέπτες της που την έχουν καταστήσει κορυφαίο τουριστικό προορισμό διεθνώς.
Η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά ως μέλος της Ελληνικής Κυβέρνησης, δηλώνει ότι ο Ελληνικός τουρισμός παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των επισκεπτών μας. Οι τουρίστες μας που βρίσκονται ήδη εδώ αλλά και αυτοί οι οποίοι προγραμματίζουν να έρθουν, δεν πρόκειται να επηρεαστούν καθόλου από τα γεγονότα και ότι μπορούν να συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα."

Ελπίζουμε φυσικά ότι δεν θα μείνουν σε αυτήν τη δήλωση, αλλά ότι προχωρούν, ήδη, στις κινήσεις και στους μηχανισμούς που απαιτούνται και για τις επόμενες, πιθανόν, πιο δύσκολες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου