Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Mediterranean Eukrasia: Ένα ελληνικό πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα στον πολυτελή τουρισμό ευεξίας...

Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που πραγματικά σε αφήνουν με το στόμα ανοικτό και ας λες ότι έχεις δει και ακούσει πολλά, δεκαετίες τώρα στον τουρισμό. Λίγα πράγματα μας εντυπωσιάζουν πια, αλλά ομολογουμένως, το πρόγραμμα τουρισμού ευεξίας της Μεσογειακής Ευκρασίας είναι μία προσπάθεια...


...που κερδίζει τις εντυπώσεις με τη φιλοσοφία, τη δομή και τον τρόπο ανάπτυξης και υλοποίησής της. Συν το γεγονός ότι αποτελεί μία ελληνική «μοναδικότητα», η οποία μάλιστα δύσκολα μπορεί να εφαρμοστεί σε άλλη χώρα!
Το πρόγραμμα αυτό, όπως το παρουσίασαν οι ιδρυτές της Eucrasia, οι κύριοι Γιώργος Λέων (Ειδικός στη Διατροφική Βιοχημεία και στη Μεταβολική Φυσική) και Κλήμης Ασίκογλου, ουσιαστικά είναι το απόσταγμα ενός μακροχρόνιου ερευνητικού έργου – που ωστόσο, διαρκώς εξελίσσεται – που βασίζεται στην αναγνώριση της δυναμικής της Μεταβολικής Ομοιοστασίας, όπως πρώτος οριοθέτησε ο Ιπποκράτης, ως του μοναδικού ολιστικού μέσου για την σύγχρονη πρόληψη και αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων υγείας.
Προς το παρόν, υλοποιείται στα Six Senses Spa στα ξενοδοχεία της οικογένειας Κοκοτού στην Ελούντα, από πλήθος εξειδικευμένου προσωπικού και σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Πάτρας. 
Εντοπίστηκε και διακρίθηκε μάλιστα από το Conde Nast Traveller στον τομέα του Τουρισμού Υγείας για την καινοτομία του, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία «Μost Progressive Detox».
Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες, περνάμε τη σκυτάλη στο tornosnews


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου