Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

TUI Γερμανίας από Κρήτη: "Επιδιώκουμε ενίσχυση της ηγετικής μας θέσης στην ελληνική αγορά"

Παρόλα αυτά και μέσα σε όλα αυτά, περίπου 70 Γερμανοί δημοσιογράφοι και bloggers ταξιδιωτικών ΜΜΕ, επισκέπτονται σήμερα την Ελλάδα στο πλαίσιοτης μεγάλης εκδήλωσης που διοργανώνει ο TUI Γερμανίας στα Χανιά, για την παρουσίαση του χειμερινού του προγράμματος για το 2015/16. Η...

...συνέντευξη τύπου περιλαμβάνει πρόγραμμα εκδρομών και περιηγήσεων που επιτρέπει στους παρευρισκόμενους Γερμανούς δημοσιογράφους να γνωρίσουν τα τουριστικά αξιοθέατα της Κρήτης.
Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα στο ξενοδοχείο Aldemar Royal Mare Village στο Ηράκλειο και στο Avra Imperial Beach Resort & Spa στα Χανιά.
«Παρά τις συζητήσεις γύρω από την οικονομική κρίση, έχουμε επιλέξει την Ελλάδα ως χώρα διοργάνωσης της εκδήλωσης μας. Ο τουρισμός είναι ο σημαντικότερος κλάδος της ελληνικής οικονομίας και δημιουργεί μία στις πέντε θέσεις εργασίας στην Ελλάδα», δήλωσε στην ομιλία του ο κύριος Oliver Dörschuck, Tourism Managing Director της TUI Γερμανίας.
Επισήμανε επίσης ότι η Ελλάδα ήταν, παραδοσιακά και παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς για τους Γερμανούς πελάτες της TUI, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, πίσω από την Ισπανία και την Τουρκία, μεταξύ όλων των προορισμών της TUI Γερμανίας παγκοσμίως. Κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο η TUI έχει καταγράψει και πάλι μεγάλη ζήτηση για διακοπές την Ελλάδα. Φέτος, ο μεγαλύτερος tour operator της Γερμανίας επέκτεινε σημαντικά το πρόγραμμά του στην Ελλάδα, αυξάνοντας τις αεροπορικές θέσεις κατά 10% σε σχέση με πέρυσι.
Συνολικά η TUIfly προσεγγίζει επτά αεροδρόμια στην Ελλάδα εξυπηρετώντας έτσι πολλά γερμανικά αεροδρόμια.
Η περιοχή των Χανίων εντάχθηκε πρόσφατα στο πρόγραμμα διακοπών της TUI Γερμανίας και κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο αναδεικνύεται ως ο πιο δυναμικά αναπτυσσόμενος τουριστικός προορισμός στην Ελλάδα. Χάρη στο νέο πρόγραμμα πτήσεων που ξεκίνησε πρόσφατα η TUIfly καθώς και στα νέα διαφοροποιημένα ξενοδοχεία που λειτουργούν υπό το εμπορικό σήμα Sensimar και TUI Best Family, η πανέμορφη περιοχή των Χανίων με τα πράσινα τοπία της βρίσκεται στο επίκεντρο της ανάπτυξης της TUI Γερμανίας.
Επιπλέον, επεκτείνει το πρόγραμμά της σε πολλούς ακόμα μικρότερους ελληνικούς προορισμούς, όπως η Σάμος, η Κάρπαθος και η Θάσος.
Συνολικά η TUI Γερμανίας προσφέρει κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο 452 ξενοδοχεία στην Ελλάδα, εστιάζοντας κυρίως σε Κρήτη, Ρόδο, Κω, Κέρκυρα και Δυτική Πελοπόννησο.
"Η Ελλάδα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας και θα επιδιώξουμε να ενισχύσουμε περαιτέρω την ηγετική μας θέση στην ελληνική αγορά», δήλωσε ο Tourism Managing Director της TUI Γερμανίας, κύριος Dörschuck.
Πρόσθεσε ότι η σταθερότητα και οι σύγχρονες υποδομές αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις προκειμένου ο τουρισμός να είναι σε θέση να επιφέρει πρόσθετη ανάπτυξη. Για παράδειγμα, αρκετά ελληνικά αεροδρόμια θα πρέπει να βελτιωθούν.

Όπως τόνισαν οι συντελεστές της εκδήλωσης, η TUI στην Ελλάδα όχι μόνο κατέχει ηγετική θέση στην αγορά με μεγάλη διαφορά, αλλά επιπλέον λειτουργεί δικά της διαφοροποιημένα ξενοδοχεία σε όλα τα μεγάλα νησιά, προσφέροντας προσαρμοσμένες εμπειρίες διακοπών σε ένα ευρύ φάσμα πελατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου