Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Air Alaska: "Γράψε ένα memo... στο φτερό"!


Πολλά και διάφορα έχουν δει τα μάτια μας και έχουν ακούσει τα αυτιά μας όλα αυτά τα χρόνια με αεροπορικές εταιρείες και αεροδρόμια, αλλά αυτό το τελευταίο, ξεπερνάει κάθε προηγούμενο! Τι είδε ένας επιβάτης που μόλις είχε βολευτεί στο κάθισμά του σε πτήση της Air Alaska; Μία ζημιά...

...στο πτερύγιο του αεροπλάνου του, αλλά προσέχοντας λίγο καλύτερα, είδε κάτι γραμμένο από πάνω του.
Εστίασε και διάβασε « we know about this» και ένα βελάκι να δείχνει τη φθορά!!!
Και τρελάθηκε ο άνθρωπος φυσικά.
Απλά, κορυφαίο...

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, πρόκειται για μία ζημιά που είχε εξεταστεί πολλές φορές από τους τεχνικούς και τους υπεύθυνους της Πολιτικής Αεροπορίας και της boeing, με όλους να διαπιστώνουν ότι δεν δημιουργούσε κανένα πρόβλημα στηνπτήση.
Το σημείωμα, δεν απευθυνόταν στους επιβάτες του αεροπλάνου αλλά στους πιλότους του, οι οποίοι το εντόπιζαν κατά τον συνήθη έλεγχο εδάφους που κάνουν πριν πετάξουν και οι οποίοι ενημέρωναν σχετικά την τεχνική υπηρεσία.
Οι συνεχείς επισημάνσεις των πιλότων ώθησαν τους τεχνικούς να γράψουν το μήνυμα, καθώς είχαν και αυτοί ενημερώσει με τη σειρά τους τη διοίκηση της εταιρείας πολλές φορές και περίμεναν εντολή για επισκευή...
Τι άλλο θα δούμε, τι άλλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου