Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Enjoy Holidays: Παύση λειτουργίας για τον specialist


Άλλος ένας μικρός tour operator και ιδιοκτήτης τουριστικών γραφείων σταμάτησε τη λειτουργία του, εν μέσω τουριστικής περιόδου. Πρόκειται για τον Enjoy Holidays, που πωλούσε πακέτα για προορισμούς της Μεσογείου αλλά...

...εξειδικευόταν κυρίως στην Τουρκία και ειδικότερα στην περιοχή της Αττάλειας.
Την παύση λειτουργία επιβεβαίωσε και ο ABTA, αναφέροντας επιπρόσθετα ότι το 80% των κρατήσεων που έχουν γίνει αυτή τη στιγμή, πραγματοποιήθηκαν μέσω του δικτύου λιανικής, επομένως δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην εκτέλεσή τους.
Για το υπόλοιπο 20% των πακέτων που πουλήθηκαν μέσω του tour operator, την ευθύνη έχει πλέον η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, καθώς προστατεύονται μέσω ATOL.
Η δραστηριότητα του Enjoy Holidays στην Ελλάδα, από ό,τι μάθαμε, αφορά πολύ μικρούς αριθμούς ταξιδιωτών.
O tour operator είχε εξαγοραστεί προ ολίγων ετών από τον τουρκικών συμφερόντων και δραστηριοποιούμενο κυρίως στη ρωσική αγορά Anex Tourism Group. Και έχει και αυτό τη σημασία του, γιατί για τον συγκεκριμένο τουριστικό όμιλο ακούγονται πολλά και διάφορα, τελευταία, για τη δραστηριότητά τους στην Ελλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου