Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

"Λαβράκια" στους ελέγχους για τις επιδοτήσεις του Αναπτυξιακού...


Μήπως θυμάστε την περίπου προ μηνός ανάρτησή μας για τους ελέγχους στις επιδοτήσεις του Αναπτυξιακού των τελευταίων ετών; Ε, αν αληθεύουν οι νεότερες πληροφορίες που έχουμε, τότε πολύ σύντομα...

...θα ακούσουμε “ηχηρά” μαντάτα!
Όπως επισημαίναμε και τότε, οι έλεγχοι είναι εξονυχιστικοί και έχουν αρχίσει και βγάζουν πάρα πολλά και σημαντικά ευρήματα για πληθώρα περιπτώσεων, μεταξύ των οποίων και για επενδύσεις αρκετών τουριστικών επιχειρήσεων.
Και άλλα τόσα σοβαρά ερωτήματα για μέγαλες επιδοτήσεις που εκταμιεύτηκαν με διαδικασίες που χρήζουν διερεύνησης. Και όχι μόνον εντός των υπηρεσιών του υπουργείου Ανάπτυξης αλλά πιθανότατα και σε άλλους φορείς από τους οποίους προωθήθηκαν προς τελική έγκριση οι σχετικοί φάκελλοι...
Υπάρχουν και πληροφορίες για τα πρώτα ονόματα που έχουν κληθεί για εξηγήσεις. Ωστόσο, ως προς αυτό, διατηρούμε ακόμα τις επιφυλάξεις μας γιατί αφενός μεν δεν έχουν οριστικοποιηθεί τα σχετικά στοιχεία, αφετέρου δε αναφέρονται ονόματα “υψηλής βαρύτητας”, για να το θέσουμε έτσι.
Για να δούμε, θα φθάσουν οι έλεγχοι μέχρι “το κόκκαλο”;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου