Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Κύπρος: Οι Ρώσοι "σώζουν" τη χρονιά


Ικανοποίηση επικρατεί στην Κύπρο από την εξέλιξη των τουριστικών μεγεθών, αλλά κυρίως από τη δυναμική της ρωσικής αγοράς, καθώς εκτιμάται ότι φέτος ο αριθμός των Ρώσων που θα επισκεφθούν την Κύπρο θα πλησιάσει τις 500.000. Τον Ιούλιο...

...σημειώθηκε αύξηση 40,7% στις αφίξεις τουριστών από τη Ρωσία, καθώς από 56.361 τον Ιούλιο του 2011, την Κύπρο επισκέφθηκαν 79.278 Ρώσοι τουρίστες τον Ιούλιο του 2012.
Κύπριοι τουριστικοί παράγοντες επισημαίνουν ότι χωρίς την αύξηση άνω του 45% που εμφανιζει η κίνηση από τη ρωσική αγορά, το συνολικό ποσοστό αύξησης των αφίξεων στην Κύπρο φέτος, θα κατέγραφε οριακή αύξηση.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότεροι μεγάλοι τour operators της Ρωσίας αναφέρουν υψηλά διψήφια ποσοστά αύξησης για την Κύπρο, ενώ ειδικά ο Biblio Globus, καταγράφει αύξηση 65% και κάνει εκτιμήσεις για 270.000 τουρίστες!
Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι τη φετινή θερινή περίοδο, σχεδόν διπλασιάστηκαν οι Ρωσικές πόλεις με απευθείας πτήσεις προς Κύπρο, από εννέα πέρυσι σε 16.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου