Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΥΠΟΙΚ: Ένταση και επέκταση ελέγχων...


Δεν είχε μόνον την ενταντικοποίηση των ελέγχων του ΣΔΟΕ στις τουριστικές περιοχές και θέματα φοροδιαφυγής στην “ατζέντα” η σημερινή σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ υπό τον Γ. Στουρνάρα, όπως μαθαίνουμε. Σύμφωνα με πληροφορίες...

...στη συνάντηση τέθηκε και γενικότερα το θέμα των ελέγχων σε υποθέσεις και περιπτώσεις διαφθοράς και φοροδιαφυγής σε τουλάχιστον τρεις τομείς δημόσιων υπηρεσιών και φορέων, όπου φαίνεται ότι θα υπάρξουν εκτενέστεροι έλεγχοι και μεγαλύτερη δραστηριότητα των ελεγκτικών μηχανισμών.
Αυτό που επίσης μαθαίνουμε, είναι ότι με αφορμή πρόσφατες περιπτώσεις διαφθοράς, σε εφορίες, πολεοδομίες, στο υπουργείο Ανάπτυξης αλλά και στον ΕΟΤ, θα ξεκινήσουν - αν δεν έχουν ξεκινήσει, ήδη - έλεγχοι διασταυρώσεων ή και επανεξέτασης καταγγελιών που έγιναν το τελευταίο διάστημα. Πέραν των όποιων ελέγχων διενεργούνται "εσωτερικά", στους συγκεκριμένους φορείς και υπηρεσίες.
Και ειδικά ως προς το τελευταίο, αρκεί να σας πούμε ότι ορισμένα φαξ, e-mail και τηλέφωνα, έχουν “ανάξει” κυριολεκτικά από ανώνυμες αλλά και επώνυμες καταγγελίες.
Και για τον τομέα του Τουρισμού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου