Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Προσπεράσαμε, αλλά εκείνο το 100%...

Μήπως το κάνει επίτηδες; Διέπρεψε πάλι, μας λένε, χθες ο υφυπουργός Νικητιάδης σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό, καταπλήσσοντας τα τουριστικά και όχι μόνον πλήθη με όσα είπε. 

Ήμασταν έτοιμοι να τον περιλάβουμε πάλι αλλά πρώτα θυμηθήκαμε όσα μας μετέφερε προσφάτως αυτόπτης μάρτυρας για το πρωτοφανές «κράξιμο» που έφαγε στο θέατρο του Λυκαβηττού προ ημερών στη συναυλία για τον Μ. Θεοδωράκη, όπου εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης.
Μετά είδαμε και κάτι σχόλια που «έβγαζαν μάτι» για τις ατάκες που εμφάνισε ως δηλώσεις του και οι οποίες προέρχονταν από… παλαιότερες ομιλίες του Π. Γερουλάνου και του γ.γ. Αθλητισμού Π. Μπιτσαξή.
Και τότε, είπαμε να του τη χαρίσουμε για σήμερα…
Πλην, όμως, εκείνου του «περιμένουμε αύξηση… 100% από τη Ρωσία φέτος» (ο αριθμός αφίξεων που ανέφερε ήταν και μικρότερος από τον περυσινό), το οποίο, ομολογουμένως δεν καταφέραμε να το προσπεράσουμε.
Όπως δεν έχουμε προσπεράσει τα 30 άτομα που ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει ο ΕΟΤ στη Μόσχα, όπως αποκαλύπταμε την περασμένη εβδομάδα και για το οποίο θα επανέλθουμε, όταν πρέπει…

Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου