Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

"'Εφυγε" ο Τάσος Στυλιανόπουλος, ο navigator της κρουαζιέρας στην Ελλάδα...


Βαθιά θλίψη και οδύνη προκαλεί στον τουριστικό κόσμο η είδηση της απώλειας, την Κυριακή, του Τάσου Στυλιανόπουλου, προέδρου και ιδρυτή του ταξιδιωτικού οργανισμού Navigator. 


Ο Τάσος Στυλιανόπουλος θεωρείτο η «ψυχή» της κρουαζιέρας στην Ελλάδα και υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες του ελληνικού τουρισμού και στυλοβάτης του κλάδου των ταξιδιωτικών γραφείων.
Υπηρέτησε πιστά και παθιασμένα τον ελληνικό τουρισμό και το 1962 ίδρυσε τον Navigator Travel & Tourist Services.
Ανέκαθεν πίστευε στην ιδιαίτερη δυναμική και στις προοπτικές της κρουαζιέρας και θεωρούσε ότι θα αποτελούσε μελλοντικά έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης και εδραίωσης του ελληνικού τουρισμού.
Ήταν πάντα ένας άνθρωπος προσηνής, αξιοπρεπής και ευχάριστος, αλλά και πολύτιμος για τους συνεργάτες και συνομιλητές του με την τεράστια εμπειρία του και τη βαθιά γνώση της αγοράς.
Είχε, πάντως, την ευτυχία να δει τον γιό του Αντρέα να συνεχίζει επάξια και δυναμικά το έργο του και να κρατάει το τιμόνι του Navigator σε νέα και σταθερή πορεία…
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου