Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Νέες δράσεις για τουρισμό αλλά από... "σπόντα"!

Για τους κακοπροαίρετους που λένε ότι η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για τον τουρισμό θα τους διαψεύσουμε παρουσιάζοντας τις νέες αναπτυξιακές δράσεις που ανακοίνωσε η ηγεσία του... 


…υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία και άλλες επιχειρήσεις με τουριστική δραστηριότητα!
Ας ελπίσουμε ότι η ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού κάποια χρονική στιγμή θα ανταποδώσει υποστηρίζοντας την… αγροτική παραγωγή της χώρας.
Ειδικότερα, η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και προσφάτως, Τουρισμού - απούσης ή περί άλλων τυρβάζουσας φυσικής ηγεσίας - Κατερίνα Μπατζελή δρομολόγησε σειρά δράσεων για τη χρηματοδότηση του τομέα, αρχής γενομένης μέσω του προγράμματος «Μέτρο 3.1.3. Ενθάρρυνση Τουριστικών Δραστηριοτήτων», για το οποίο περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχουν εδώ .
 Επόμενο βήμα για το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι ο τομέας του Αγροτουρισμού, για τον οποίο λέγεται ότι η κα Μπατζελή έχει μεγάλα σχέδια.
Η επίτευξή τους διευκολύνεται βεβαίως από τους απελπιστικά και αδικαιολόγητα αργούς ρυθμούς με τους οποίους κινείται η ηγεσία του ΥΠΠΟΤ, από τη στιγμή μάλιστα που είναι γνωστό ότι υπήρχε έτοιμο σε προχωρημένο στάδιο νομοσχέδιο για τον Τουρισμό Υπαίθρου, από την Α. Γκερέκου.

Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου