Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

"Κύμα" προσφορών για πωλήσεις ξενοδοχείων στην Κρήτη

Και ολίγη Κρήτη με δύο θέματα. Πρώτον, δεν υπάρχει Κρητικός ξενοδόχος, ανεξαρτήτως πολιτικής πεποίθησης που να μην «στολίζει» αυτές τις μέρες… 


…τον υπουργό Εργασίας Α. Λοβέρδο! Μιλάμε για πολλή αγανάκτηση και πολλά κοσμητικά επίθετα, με αφορμή τις δηλώσεις του για την «μαύρη» ανασφάλιστη εργασίας στα ξενοδοχεία και το γεγονός ότι ουσιαστικά την εντόπισε κυρίως στην Κρήτη. Δεν μπορείτε να φανταστείτε από πόσους διαφορετικούς επιχειρηματίες από διαφορετικές περιοχές της Κρήτης ακούσαμε τα ίδια πράγματα.
Το άλλο θέμα έχει να κάνει και αυτό με ξενοδοχεία αλλά με την κατάσταση της αγοράς. Πολλοί υποστηρίζουν ότι από τον Νοέμβριο, θα αρχίσει κύμα πωλήσεων ή «λουκέτων» ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.
Η εκτίμηση στην Κρήτη είναι ότι αυτό θα αρχίσει να κλιμακώνεται πολύ νωρίτερα, αν δεν έχει αρχίσει, ήδη.
«Κάθε μέρα δέχομαι τουλάχιστον τρία τηλέφωνα από ξενοδόχους ή τρίτους που με βολιδοσκοπούν για περιπτώσεις πωλούμενων ξενοδοχείων…» μας έλεγε χαρακτηριστικά γνωστός ξενοδόχος της περιοχής των Χανίων.
Και ανάλογη είναι η κατάσταση σε όλο το νησί ενώ οι προσφορές στέλνονται και εκτός Ελλάδας. Αφήστε που υπάρχουν αναφορές για "κυνηγούς" ευκαιριών, οι οποίοι, ήδη, "χτενίζουν" τις τουριστικές περιοχές της Κρήτης για λογαριασμό ξένων επενδυτών, συγκεντρώνοντας στοιχεία και πληροφορίες...

Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου