Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Κάποιος πρέπει να μιλήσει στον άλλον για τον ΦΠΑ!


Θερμή παράκληση: Αν ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου δεν είπε ψέματα στον πρόεδρο του ΞΕΕ, προ ημερών, ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη ή πρόθεση της κυβέρνησης να μεταφέρει τα ξενοδοχεία στην υψηλή κλίμακα ΦΠΑ, τότε...



...μπορεί να πάρει ένα τηλέφωνο τον Π. Γερουλάνο να τον ενημερώσει για τη δέσμευση του αυτή;
Και ας μην καθυστερεί, γιατί ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού δήλωνε χθες σε συνέντευξη του στο Κανάλι 1, «ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό μια τέτοια αύξηση ή να αποφευχθεί ή αν συμβεί να αντισταθμιστεί με κάποια οφέλη τα οποία μπορούν να κάνουν διαφορά στους επαγγελματίες».
Και για να μην... «σκοτώνεται» άλλο άδικα ο υπουργός να αποτρέψει την αύξηση, αλλά και για να ηρεμήσουν –τουλάχιστον ως προς αυτό το θέμα- και οι χιλιάδες ξενοδόχοι και τουριστικοί επιχειρηματίες της χώρας, τα νεύρα των οποίων έχουν διαλυθεί από αυτήν την ιστορία.
Τουλάχιστον μάθαμε ότι υπήρχε και εναλλακτικό σχέδιο με αντισταθμιστικά οφέλη για τους επιχειρηματίες.
Με τη διαπίστωση, βεβαίως, ότι ένας υπουργός της κυβέρνησης έχει σχέδιο αντιστάθμισης ενός μέτρου που θα λάβει ο άλλος υπουργός, ο οποίος, ούτως ή άλλως, θα πρέπει να εγκρίνει και όσα προβλέπονται στο «σχέδιο»!


Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου