Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Θυμηθήκαμε! (Δώδεκα χρόνια… αξιοποίησης τουριστικής περιουσίας στη Ρόδο)

«H πολιτική ηγεσία του ελληνικού Τουρισμού έχει καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αξιοποίησης της περιουσίας του ΕΟΤ, το οποίο φαίνεται να προχωρά μέσα από αρκετές δυσκολίες. Το αμέσως επόμενο βήμα στην προσπάθεια αξιοποίησης της περιουσίας του ΕΟΤ είναι...

...το άνοιγμα των προσφορών για την περιοχή Αφάντου Ρόδου στις 2 Νοεμβρίου. Επίσης, η εκμετάλλευση της περιοχής Αναβύσσου και δύο εκτάσεων της Κρήτης».
Όχι δεν είναι σημερινές δηλώσεις.
Είναι απόσπασμα ρεπορτάζ της εφημερίδας "το Βήμα" με αφορμή δηλώσεις του νέου τότε γενικού γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού  Μιχάλη Κυριακίδη.
Ημερομηνία: Κυριακή 11 Οκτωβρίου 1998
«Την Τρίτη 24-08-2010 και ώρα 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση –σύσκεψη στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού & Τουρισμού μεταξύ των ενδιαφερομένων επενδυτών που πέρασαν στη Β΄ φάση του διαγωνισμού για την αξιοποίηση του «Γκολφ Αφάντου Ρόδου», του Δημάρχου Αφάντου κ. Σάββα Μ. Διακοσταματίου και του Υφυπουργού κ. Γεωργίου Νικητιάδη.
Σκοπός της συνάντησης είναι κατά κύριο λόγο η διερεύνηση της ύπαρξης ενδιαφέροντος από τα επενδυτικά σχήματα για τη συνέχιση του διαγωνισμού αξιοποίησης (Β΄ φάση) του ακινήτου».
Απόσπασμα δελτίου τύπου από τον Δήμο Αφάντου.
Ημερομηνία: Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010.

Συμπέρασμα του shark:
Σαν να μην πέρασε ούτε μία ημέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου