Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

«Ελάτε να πάρετε… μία ανάσα στην Ελλάδα»!


Αν είχαμε μία πολιτική ηγεσία στον Τουρισμό με καλά αντανακλαστικά και μεγαλύτερη σοβαρότητα ως προς την ουσιαστική προσέγγιση των ζητημάτων του τομέα, τότε κάπως έτσι θα έπρεπε…


…να είναι το κεντρικό μήνυμα μίας γρήγορης, δυναμικής και ευρηματικής διαφημιστικής εκστρατείας θα που ήταν, ήδη, έτοιμη τώρα που μιλάμε και θα κατέκλυζε καταιγιστικά τα Ρωσικά ΜΜΕ στην ευρύτερη περιοχή της Μόσχας, αμέσως μόλις άρχιζε να βελτιώνεται λίγο η κατάσταση με τις πυρκαγιές και τα τοξικά νέφη.
Μία εκστρατείας που, αφού θα είχε υπάρξει σχετική συνεννόηση με τους τουριστικούς φορείς, θα περιελάμβανε «ειδικές προσφορές» για τους Ρώσους που θα επέλεγαν να έρθουν στην Ελλάδα για να ξεχαστούν λίγο από τον εφιάλτη που έζησαν.
Στο μεταξύ, βεβαίως, θα είχαν συντονιστεί το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού με το Εξωτερικών, να ενισχυθεί τάχιστα και σημαντικά το προξενείο μας και για τον επόμενο μήνα, τουλάχιστον.
Διότι είναι βέβαιο ότι και με τη δυναμική που έχει φέτος στη ρωσική αγορά η Ελλάδα, θα προσέλκυε πολύ κόσμο ακόμα αυτή η κίνηση.
Και τώρα που το «ζήσαμε» νοερά, ας... ξυπνήσουμε στην πραγματικότητα του υπουργείου  και της ηγεσίας του…

Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου