Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

"Περιμένουν" άλλους 15-20 tour operators στη Μ. Βρετανία...

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε καν δέκα, αλλά έως και 20 ακόμα πτωχεύσεις τουριστικών οργανισμών προβλέπουν αναλυτές της αγοράς στη Μ. Βρετανία εντός του 2010! Οι ανησυχητικές αυτές εκτιμήσεις… 


…έγιναν από στελέχη της εταιρίας διάσωσης και ανασυγκρότησης επιχειρήσεων «Begbies Traynor», η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση της Goldtrail και ειδικεύεται ακριβώς στον χειρισμό τέτοιων υποθέσεων.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αυτές που δημοσιεύτηκαν σε μερίδα του Βρετανικού τύπου, οι δυσοίωνες προβλέψεις για τη βρετανική οικονομία και οι περικοπές στον δημόσιο τομέα αναμένεται να κλονίσουν την καταναλωτική εμπιστοσύνη το αμέσως επόμενο διάστημα, πλήττοντας πρώτον από όλους τον τομέα των ταξιδιών.
Όπως επισημάνθηκε χαρακτηριστικά, εάν οι προκρατήσεις για τη χειμερινή περίοδο του τρέχοντος έτους και τη θερινή περίοδο του 2011 εξελιχθούν σε χαμηλά επίπεδα, όπως προβλέπουν πολλοί αναλυτές, τότε στις 13 περιπτώσεις πτωχεύσεων από την αρχή του έτους θα προστεθούν άλλες 15- 20…

Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου