Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Περισσότεροι Ρώσοι και στην Ισπανία…

Αυξημένο είναι φέτος το ενδιαφέρον των Ρώσων για διακοπές στην Ισπανία, διαπιστώνουν οι Ισπανοί τουριστικοί παράγοντες και προσδοκούν σε…

...ικανοποιητική αύξηση της κίνησης από τη ρωσική αγορά στο κλείσιμο της χρονιάς.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τρείς από τους 10 κορυφαίους ρωσικούς τουριστικούς οργανισμούς, οι Lanta Tour Voyage, Coral Travel και Pegas Touristik, ξεκίνησαν τις πωλήσεις πακέτων για Ισπανία φέτος νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.
Η Lanta που έως σήμερα προωθούσε μόνον τη Βαρκελόνη, στο πλαίσιο προγραμμάτων κρουαζιέρας, «άνοιξε» την «παλέτα» της και προώθησε Ισπανία μαζικά.
Αντιθέτως η Coral προωθεί τις δικές της πτήσεις τσάρτερ προς Ισπανία, στοχεύοντας στις 1400-1500 θέσεις εβδομαδιαίως από την αρχή της καλοκαιρινής περιόδου. Η Pegas ξεκίνησε πτήσεις τσάρτερ προς Βαρκελώνη από τη Μόσχα και 7 ακόμα πόλεις, όπως η Αγία Πετρούπολη, το Αικατερίνεμπουργκ και το Κρασνοντάρ.
Οι βετεράνοι της αγοράς, πάλι, Tez Tour, VKO (τμήμα πλέον της TUI) και Vremia Tours αναμένουν ότι η ισπανική αγορά θα είναι αυτό το καλοκαίρι πιο ανταγωνιστική από ποτέ.
Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου