Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Θερινό εκδοτικο "μπουρίνι" από Kent και Θέμο!

Βροντούσε και άστραφτε σε αρκετές περιοχές της χώρας σήμερα, αλλά η πραγματική «βροντή» ήρθε από... «Πρώτο Θέμα» μεριά: μία εντυπωσιακή προσφορά διακοπών που οφείλεται στην...


...εξίσου εντυπωσιακή συμφωνία της εφημερίδας με τον ξενοδοχειακό όμιλο Aquis Hotels and Resorts. Γιάννης Kent και Θέμος Ανταστασιάδης υπέγραψαν τα σχετικά πριν από αρκετές μέρες (επιχειρήθηκε άκρα μυστικότητα, αλλά προ ημερών κάτι είχε αρχίσει να κυκλοφορεί...) και σήμερα, κυκλοφόρησαν τα πρώτα 200 "τυχερα" αυτοκόλητα μέσω της εφημερίδας.
Βάσει της συμφωνίας, η εφημερίδα θα προσφέρει 800 «πακέτα» δωρεάν διακοπών (διακόσια ανά εβδομάδα) τεσσάρων διανυκτερεύσεων με ημιδιατροφή (καθημερινές), για οικογένειες μέχρι τεσσάρων ατόμων (δύο ενήλικοι και έως δύο παιδιά μέχρι 12 ετών) στα ξενοδοχεία της Aquis σε Κέρκυρα, Κρήτη και Ρόδο.
«Ηχηρή» η προσφορά και δυναμικό το νέο επικοινωνιακό «πλασάρισμα» της Aquis. Σίγουρα η «είδηση» αυτή προκάλεσε αρκετούς κλυδωνισμούς στα άλλα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα, καθώς έγινε γνωστή και συζητείται εδώ και μέρες σε επιχειρηματικό-δημοσιογραφικούς κύκλους  και όλοι αναμένουν τώρα τις αντιδράσεις, σε προσκήνιο και παρασκήνιο...
Οσο για το πως προέκυψε το deal, αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε με ασφάλεια, είναι ότι τους δύο κυρίους συνδέει ένα... 'Θρυλικό" πάθος!

Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου