Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Και στη Σόφια η Goldair Handling


Υπάρχουν ορισμένες ελληνικές επιχειρήσεις που πραγματικά χαίρεται κανείς να τις παρακολουθεί, ιδίως σε αυτήν την ζοφερή περίοδο που διανύουμε. Η Goldair Handling έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα…

… στην αναπτυξιακή της πορεία, καθώς το Υπουργείο Μεταφορών της Βουλγαρίας, χορήγησε στην Goldair Handling Bulgaria άδεια παροχής υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης στο διεθνές αεροδρόμιο της Σόφιας, στο οποίο πραγματοποιούνται περίπου 25.000 αναχωρήσεις ετησίως.
Έτσι, η Goldair Handling είναι η μόνη αμιγώς ελληνικής ιδιοκτησίας εταιρεία handling που δραστηριοποιείται σε δυο χώρες του εξωτερικού Κύπρο και Βουλγαρία.
Η νέα αυτή επένδυση που το αρχικό της ύψος ανέρχεται σε 12 εκατ. Ευρώ, εντάσσεται στη στρατηγική περιφερειακής ανάπτυξης σε χώρες που έχουν την ίδια δομή αεροπορικής κίνησης με την Ελλάδα ( δηλ. charters και τακτικές πτήσεις.
Η επέκταση στη Σόφια υλοποιείται σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη δραστηριοποίηση της Goldair Handling σε έξι νέους σταθμούς στην Ελλάδα ( Χανιά – Κω – Ζάκυνθο – Μύκονο – Σαντορίνη – Κεφαλονιά ) αποτέλεσμα της πρόσφατης κατάργησης του μονοπωλίου.
Η Goldair Handling απασχολεί περισσότερους από 1000 υπαλλήλους στην Ελλάδα και 400 στο εξωτερικό και οι μέχρι σήμερα επενδύσεις της ξεπερνούν τα 50 εκ. Ευρώ.
Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου