Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Οδηγίες προς... «ναυτιλλομένους» Εξωτερικού

Όσοι προϊστάμενοι Γραφείων Εξωτερικού νόμιζαν ότι ύστερα από δύο τετράωρες συσκέψεις με την ηγεσία του Πολιτισμού και του Τουρισμού, θα ησύχαζαν για λίγο…


…πλανώνται πλάνην οικτράν!
Πριν καλά-καλά επιστρέψουν στις έδρες τους, έλαβαν επείγουσα ειδοποίηση από την Κεντρική Υπηρεσία, με αυστηρές και αναλυτικές οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν αυτές τις μέρες.
Μεταξύ άλλων, λοιπόν, τονίζεται ότι «θα πρέπει να συνταχθεί επιστολή, χρησιμοποιώντας και τις πληροφορίες από την ιστοσελίδα μας, η οποία θα σταλεί με e-mail προς όλους όσους συμπεριλαμβάνονται στους καταλόγους του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των γραφείων σας (mailing list), καλώντας τους αποδέκτες της αφ’ ενός να γραφτούν ως μέλη ώστε να λαμβάνουν τα newsletters και αφ’ ετέρου να δουν το βίντεο μας»...
Τονίζεται δε, ότι στην εν λόγω επιστολή θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ίδιοι (οι αποδέκτες) μπορούν να επικοινωνήσουν με το website, το facebook, το youtube και το flickr ώστε να γίνουν μέλη και να στέλνουν τις εμπειρίες τους, φωτογραφίες κ.λπ.
Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου