Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Μαραθώνια (και... διπλή) σύσκεψη στον ΕΟΤ

Δεν ασχοληθήκαμε περαιτέρω με τη σύσκεψη των προϊσταμένων των Γραφείων Εξωτερικού του ΕΟΤ, υπό τον κ. Π. Γερουλάνο, διότι δεν προέκυψε κάτι συγκλονιστικό. Ωστόσο, οφείλουμε…

…να μεταφέρουμε πληροφορίες και εντυπώσεις που μας γνωστοποιήθηκαν, σύμφωνα με τις οποίες, ο υπουργός είχε μία πολύ θετική παρουσία. Κατ’ αρχάς δεν ήταν μία η σύσκεψη αλλά… δύο καθώς λόγω της μεγάλης διάρκειας της συνάντησης της Παρασκευής, η συνάντηση συνεχίσθηκε και το Σάββατο το πρωί. Ο κ. Γερουλάνος, όπως μάθαμε, άκουσε επί μακρόν τις τοποθετήσεις όλων των προϊσταμένων για τις εξελίξεις στις αγορές ευθύνης τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις προτάσεις τους. Εκανε ερωτήσεις και σημείωνε αρκετά από αυτά που άκουγε αλλά γενικά απέφευγε να τοποθετείται.

Την επόμενη μέρα επανήλθε και έγινε η παρουσίαση του «You in Greece» (αν έλειπε αυτό το «you»…, «μάτι βγάζει»!) και όλης της «φιλοσοφίας» του καθώς και μία γενικότερη ενημέρωση για τον τρόπο που κινείται η κυβέρνηση ως προς τη διαχείριση της κρίσης και την προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος.
Βασικά σημεία των διαπιστώσεων και των αναφορών των Γραφείων Εξωτερικού, (κομματάκι φιλτραρισμένα, όσο να’ ναι, αλλά έτσι γίνεται...) αναμένεται να παρουσιάσει στους τουριστικούς συντάκτες σήμερα το μεσημέρι ο κ. Γερουλάνος.
Αυτά γιατί κριτική ασκούμε και καμιά φορά, ομολογουμένως, συχνά  και αρκετά σκληρή, αλλά δεν αγνοούμε ούτε παραβλέπουμε τα θετικά, όποτε υπάρχουν (έτσι φίλτατες και φίλτατοι, εκεί στα πέριξ των υπουργικών και λοιπών γραφείων;)...

Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου