Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Νέα τουριστική προοπτική για τα ιστορικά Καλάβρυτα


«Νέο αίμα», κυριολεκτικά (για το… «νέο») αναλαμβάνει τα ηνία στον ξενοδοχειακό κόσμο των Καλαβρύτων και θα επιχειρήσει να προσδώσει «φρέσκια» δυναμική στον πανέμορφο και τόσα πολλά υποσχόμενο προορισμό. 

Νέο Δ.Σ. απέκτησε η Ένωση Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων της περιοχής, με τα περισσότερα μέλη να βρίσκονται στα… thirties and something, αλλά, το σημαντικότερο, συνδυάζοντας σύγχρονες αντιλήψεις με παραδοσιακές αξίες.
Πρόεδρος του νέου σχήματος είναι ο Μάριος Κουνέλης, ιδιοκτήτης του Hotel Helmos Kalavrita, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή τα τελευταία χρόνια και πρωτοπορεί με δημιουργικές ιδέες που έχουν στόχο την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής.
Σύμφωνα με τον Μάριο Κουνέλη, «κύριο μέλημα της Ένωσης Ξενοδόχων αυτή την περίοδο είναι η ανάδειξη του προορισμού των Καλαβρύτων ως ιδανικού για επίσκεψη και τις 4 εποχές του χρόνου. Υπάρχει πληθώρα διαφορετικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού όπως δραστηριότητες στο βουνό, η εμπειρία του νέου Οδοντωτού Σιδηρόδρομου, ανάπτυξη συνεδριακού, θρησκευτικού, γαστρονομικού και οινικού τουρισμού σε συνδυασμό με πολλά και ενδιαφέροντα αξιοθέατα στην ευρύτερη περιοχή που δεν έχουν προβληθεί επαρκώς προς το ευρύ κοινό».
Σε ότι αφορά την τουριστική προβολή της περιοχής aπό τις σημαντικότερες ενέργειες της Ένωσης είναι η προσπάθεια διείσδυσης στις ξένες αγορές οι οποίες “ενώ γνωρίζουν το brand name «Πελοπόννησος», δεν γνωρίζουν την περιοχή των Καλαβρύτων”.
Οι επιχειρηματίες που απαρτίζουν το νέο ΔΣ της Ένωσης είναι οι, Μάριος Κουνέλης (Hotel Helmos Kalavrita), Νίκος Τζόβολος, αντιπρόεδρος ( Ενοικιαζόμενα δωμάτια Τζόβολος), Χρήστος Θεοδωρακόπουλος, Γεν. Γραμματέας (Chalet Azanias), Κωνσταντίνος Δαφαλιάς, Ταμίας (Ηotel Filoxenia) και Γιώργος Τσενές, μέλος (Ξενοδοχείο Λήδα)
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε www.kalavrita-hotels.gr
Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου