Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

"Ορεξάτο" προβλέπεται το 7ο IMIC!

Με «καθολική» υποστήριξη από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, γεγονός που καταμαρτυρεί την ιδιαίτερη δυναμική του, μπαίνει στην τελική ευθεία της διοργάνωσής του το 7ο ετήσιο IMIC. Το οποίο,

επικεντρώνεται στη σημασία της εμπειρίας του φαγητού και αποσκοπεί στο να ενδυναμώσει το ενδιαφέρον και να συμβάλει στην περαιτέρω κατανόηση της ολοένα και αυξανόμενης σημασίας που έχουν οι γαστρονομικές εμπειρίες στον τουρισμό.
Ο ΟΠΕ είναι ο οργανισμός που προστέθηκε προ ημερών στους φορείς υπό την αιγίδα των οποίων τέθηκε το 7ο IMIC, το οποίο, ως γνωστόν, διοργανώνει ο «Ήλιοτοπος» στο Μέγαρο Μουσικής, στις 2-3 Φεβρουαρίου.   
Εισηγητές και συμμετέχοντες θα διερευνήσουν τρόπους για την καλύτερη παρουσίαση, προβολή και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και της τοπικής κουζίνας καθώς και των άριστων γαστρονομικών προτάσεων και επιλογών. Το θέμα του συνεδρίου μας φέτος είναι “Δίνοντας αξία στην εμπειρία του φαγητού” και μέσα από πέντε ενότητες εξετάζουν:
- Ταυτότητα και μάρκετινγκ
- Αυθεντικότητα και καινοτομία
- Δίκτυα και επικοινωνία
- Δημιουργία και προσφορά
- Βιωσιμότητα και ποιότητα
Αναμένουμε με ενδιαφέρον και με... όρεξη νεότερα. Και για περισσότερες πληροφορίες, εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου