Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Η μεγαλύτερη "αστοχία" πολιτικής για τον τουρισμό, ever!

Με την υποβολή και από τον ΣΕΤΕ των σχολίων και των παρατηρήσεων του στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για τον Αναπτυξιακό νόμο, ολοκληρώθηκε η... σχετική «ομοβροντία» από πλευράς τουριστικού κόσμου! Αν ανατρέξει κάνεις στις...

...παρατηρήσεις που κατατέθηκαν από τους φορείς, μέχρι και την περασμένη Παρασκευή, αντιλαμβάνεται ευθύς εξ’ αρχής ότι αυτό το σχέδιο νόμου, αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη νομοθετική «αστοχία» πολιτικής έναντι του τουρισμού, από κάθε άλλο προηγούμενο Αναπτυξιακό Νόμο ή σχετικό θεσμικό πλαίσιο!
Επομένως, με τέτοια απόκλιση από τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του τελευταίου ελπιδοφόρου τομέα για ανάκαμψη και ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, είναι απορίας άξιον να δούμε τι θα επιχειρήσει να αποκαταστήσει η ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου και αν τελικά, υπάρχει η πρόθεση και η αντίληψη για κάτι τέτοιο.
Σε κάθε περίπτωση, όπως σχολιάζουν τουριστικοί παράγοντες, ήταν τόσο «παιδαριώδης» η αντιμετώπιση του τουρισμού, παρά τις συναντήσεις και τις αναλυτικές ενημερώσεις που είχαν προηγηθεί, που ορισμένοι άρχισαν να αναρωτιούνται μήπως υπάρχει κάποιο άλλο «μήνυμα» από την κυβέρνηση...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου