Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Γραφεία Εξωτερικού: Μία "τακτική" συνάντηση για τους... "ατάκτους"!

«Αυτοί, θα μας τρελάνουν!» έλεγε το μήνυμα που μας ήρθε, από «τα εξωτερικά» όπως έλεγαν και παλαιότερα. Αφορμή, ειδοποίηση από τα "κεντρικά" προς τους προισταμένους των Γραφείων Εξωτερικού του ΕΟΤ…

…να τσεκάρουν τις ατζέντες τους και να δουν αν έχουν… ανειλημμένες υποχρεώσεις για τις 17 Ιανουαρίου.
Αυτή είναι η πρώτη προτεινόμενη ημερομηνία για… συγκέντρωση στην Αθήνα, υπό την πολιτική ηγεσία του ΥΠΠΟΤ και του ΕΟΤ, «στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων»!
Διότι αν ήταν «έκτακτη» η συνάντηση, ίσως και να είχε και κάποιο ειδικό νόημα, ένεκα επικείμενων αποφάσεων και ανακοινώσεων και λόγω της υφιστάμενης κατάστασης.
Εύλογη η διαπίστωση, επομένως, διότι αν σκεφθεί κανείς ότι αυτή τη στιγμή, αλλά και ειδικά εκείνες τις μέρες, θα επικρατεί ακομα μεγαλύτερο διοικητικό, λειτουργικό και θεσμικό «μπάχαλο» στα Γραφεία Εξωτερικού, τότε η «τακτική» σύσκεψη στην Αθήνα, μάλλον φαντάζει λίγο «εκτός πραγματκότητα».
Από την άλλη πλευρά, αγαπητοί μου Διευθυντές του Εξωτερικού (θεωρητικά, διότι στην πραγματικότητα από 1η Ιανουαρίου, οι περισσότεροι είσαστε στον "αέρα" από άποψη... δοικητικής μέριμνας)  αν διαπιστώσετε ότι αρχίζουν πάλι να σας αναπτύσσουν τα θεωρητικά, γενικά και αόριστα και τα γνωστά «θα», θα είναι και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τα πείτε και εσείς «έξω από τα δόντια».
Σωστά;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου