Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Σημαντική προσφορά του ΞΕΕ για το "Χαμόγελο του Παιδιού"...

Στην προσφορά δωρεάν διακοπών σε παραθεριστικά ξενοδοχεία όλης της χώρας για τα παιδιά του κοινωνικού φορέα «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς και τους συνοδούς τους, αποφάσισε το ΞΕΕ.

Η προσφορά ισχύει ήδη για 100 ξενοδοχεία, μέλη του Επιμελητηρίου σε όλη την Ελλάδα, αριθμός που εκτιμάται ότι θα διευρυνθεί σημαντικά μέχρι την προσεχή άνοιξηΤαυτόχρονα αποφασίστηκε η τοποθέτηση «κουμπαρά» για τη συγκέντρωση εσόδων για «Το χαμόγελο του Παιδιού», τόσο στα ξενοδοχεία που θα εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον αλλά και στις εγκαταστάσεις του Ξ.Ε.Ε.
Το ΞΕΕ θα αναλάβει και ρόλο κομβικής σημασίας ως προς την αποτροπή εγκληματικών ενεργειών κατά των παιδιών καθώς μέσω του ίδιου θα δικτυωθούν όλα τα ξενοδοχεία της χώρας με το μηχανισμό Amber Alert, ώστε να διαχέεται παντού η ενδεχόμενη ειδοποίηση εξαφάνισης ανηλίκου.
Παράλληλα με τη συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα υπάρξει δικτύωση όλων των ξενοδοχειακών μονάδων με τη γραμμή παροχής συμβουλευτικής στήριξης του συγκεκριμένου κοινωνικού φορέα για άμεση ενημέρωση των ξενοδόχων, σε περιπτώσεις διαπίστωσης κακοποίησης ή προβληματικής συμπεριφοράς ανηλίκων κατά τη διαμονή τους στα ξενοδοχεία, αλλά και πιθανής παραβατικής συμπεριφοράς γονέων προς τα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου