Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Της Ημέρας (Υπάρχει σχέδιο!)

Αγαπητό μου Lobby,
Πιστεύω ότι δεν το έχουμε πιάσει σωστά το θέμα με τι τσιπούρες. Εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για... στοχευμένη δράση στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης του αλιευτικού τουρισμού στη χώρα μας! Ξεχνάς ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε  από το υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας η προώθηση, μέχρι τέλους της χρονιάς, ρύθμισης,

που θα επιτρέπει τον αλιευτικό τουρισμό από επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη. Υπάρχει κυβερνητικός συντονισμός για το θέμα!
Να ξέρεις, επίσης, ότι ο αλιευτικός τουρισμός, pescaturismo στα ιταλικά, είναι  διαδεδομένος σε όλο το εύρος της ακτογραμμής της Ιταλίας και έχει υιοθετηθεί από πολλούς συνεταιρισμούς αλιέων.
Η Lega Pesca, μια από τις μεγαλύτερες ιταλικές συνομοσπονδίες, είναι πρωτοπόρος στον pescaturismo εδώ και πολλά χρόνια. Και όλες οι άλλες ιταλικές συνομοσπονδίες όμως υιοθέτησαν αυτή τη στρατηγική (όπως οι AGCI Pesca, Federcoopesca, Uncipesca, CIRSPE) και σήμερα λόγω του σωστού νομοθετικού πλαισίου που διέπει τη δραστηριότητα αυτή, οι αλιείς έχουν επιπλέον εισόδημα.
Από την άλλη, ο ιχθυοτουρισμός (στα ιταλικά Ittiturismo) είναι μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την εφαρμογή της τουριστικής υποδομής σε συνεργασία με τον αλιευτικό τομέα.
Άρα μην θεωρείς ότι έγινε τυχαία στο Ιόνιο απέναντι από τα ιταλικά παράλια. Επιδεικνύουμε τα τουριστικά μας αντανακλαστικά απέναντι στον ανταγωνισμό.
Με όρεξη
shark

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου