Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Και θα είναι και διευρυμένη ( η Συνεδρίαση της ΔΕΑΑ)

Συγκαλείται σήμερα, από τον Υπουργό Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, η Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, για θέματα αξιοποίησης της δημόσιας ακίνητης περιουσίας, όπως ανακοινώθηκε. Βρείτε ποιος θα λείπει:

«Στη διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΑΑ συμμετέχουν τα μόνιμα μέλη της επιτροπής ο Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα Κατσέλη, όπως επίσης και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, η Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων,  Δημήτρης Ρέππας, ο Υπουργός Επικρατείας,  Χάρης Παμπούκης και ο Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας,  Γιάννης Διαμαντίδης και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Τηλέμαχος Χυτήρης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου