Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΕΟΤ, εν αναμονή, έσω-έξω...

«Τρεις και ο κούκος», κατά το λαϊκώς λεγόμενον και «το τρεις, σχετικό και αυτό» μας λένε ότι ήταν η συμμετοχή στη σημερινή Γενική Συνέλευση των υπαλλήλων του ΕΟΤ. Η οποία, βεβαίως, αναβλήθηκε

για την άλλη Δευτέρα καθώς, στο μεταξύ, αυτή η εβδομάδα ούτως ή άλλως με κάποια στάση εργασία ή κάποια απεργία θα κυλήσει.
Υπάρχει ένας προβληματισμός γενικότερα, πάντως, μεταξύ των υπαλλήλων του Οργανισμού. Τόσο ως προς τις στάσεις εργασίας, όσο και ως προς τη γενικότερη κατεύθυνση και στόχευση των όποιων κινητοποιήσεων και αντιδράσεων.
«Εισερχόμενα» - feedback, νεοελληνιστί- από την πλευρά του Π. Γερουλάνου, δεν υπάρχουν, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ Ν. Κανελλόπουλος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του «μύθο» το ότι επέρχεται «διάλυση» του Οργανισμού και δήλωσε ότι «πέραν των περιφερειακών υπηρεσιών ελέω Καλλικράτη, δεν θα φύγουν άλλες υπηρεσίες», τα Γραφεία Εξωτερικού παραμένουν σε μία κατάσταση μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ο Γενικός Γραμματέας και το νέο δ.σ. όλο «τοποθετούνται» και όλο ακόμα αναμένονται, οι κρίσεις Διευθυντών (αναβληθείσες) και Γενικών Διευθυντών (επικείμενες) αναμένονται και αυτές και πάει λέγοντας…
Το μόνο που εξελίσσεται καλά, τακτικά και εντατικά, είναι οι αποπληρωμές των χρεών, παλαιών και νέων.
Το τι χρήμα πέφτει δε, έστω και «τροποποιημένο» εντός συνόρων, σε ελληνικά μέσα, δεν λέγεται!
Δεν λέγεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου